Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Agencija Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka među najefikasnijima u Europi

Agencija Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka među najefikasnijima u Europi

Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka s kampanjom za Pakete tekućih računa su jedini, ne samo iz Hrvatske, nego iz cijele regije koji su se ove godine plasirali u finale renomiranog natjecanja Euro Effie. Dostignuće je tim veće kada se uzme u obzir da je riječ o jedinoj kampanji za financijske usluge u cijeloj Europi koja se uspjela probiti do finala. Euro Effie je godišnje natjecanje koje nagrađuje najučinkovitije međunarodne komunikacijske i oglašivačke kampanje u Europi. Žiri radove ocjenjuje temeljem kreativnosti rješenja i ostvarenih rezultata, a natjecanje organizira Europsko udruženje komunikacijskih agencija.

„Sam ulazak u finale Euro Effie-a je iznimno ostvarenje, pogotovo kada se uzme u obzir da konkurenciju čine sve organizacije i sve kreativne agencije u Europi, s budžetima i resursima o kojima mi možemo samo sanjati. Ipak, s dobrom komunikacijskom strategijom, kvalitetnim originalnim kreativnim rješenjem i predanim timom ništa nije nemoguće. Uvažavajući ostale finaliste, jer sigurno se nitko u finalu nije našao nezasluženo, nadam se da nećemo stati samo na finalu“, izjavila je Maja Čulig, direktorica Marketinga za Addiko Grupu.

„Veseli me priznanje i kreativnosti i učinkovitosti kampanje Paketa tekućih računa Addiko banke u regiji, osobito jer se radi o jedinoj kampanji u financijskom sektoru u Europi koja je uspjela ući u finale. Addiko banka od samog lansiranja novog brenda ostvaruje sjajne poslovne rezultate na tržištu, a svega toga ne bi bilo bez dobrog i dinamičnog tima kojeg čine i predstavnici oglašivača i agencije“, izjavila je Ivanka Mabić Gagić, direktorica međunarodnog poslovanja agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Pobjednici će se doznati na dodjeli nagrada 16. listopada u Bruxellesu.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup