Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Treće izdanje konferencije best stay uskoro u Splitu

Treće izdanje konferencije best stay uskoro u Splitu

Kakav je potencijal luksuznog turizma u Hrvatskoj? Koje su njegove karakteristike i kako izgleda njegov razvoj u budućnosti? Na ova i brojna druga pitanja i teme odgovorit će sudionici ovogodišnje konferencije Best Stay koja će se održati 19. i 20. listopada 2017. godine u Hotelu Park u Splitu. Ovo jedinstveno poslovno događanje svake godine svojim sudionicima predstavlja određene novitete iz industrije turizma, a naglasak trećeg izdanja stavljen je na luksuzni turizam i sve njegove segmente.

Što to čini jedinstveni luksuzni doživljaj gosta, kako privući gosta kroz originalnu priču, kako gosta oduševiti kroz personalizirani pristup i detalje, kako integrirati kvalitetne nove tehnologije i najnovije trendove ili kako postići luksuz pomoću dizajna i arhitekture neke su od tema koje će se otvoriti na panelima. Na impresivnom popisu govornika nalaze se imena stručnjaka poput Ane Brant (Dorchester Collection, Velika Britanija), Neviusa Glussia (Rosewood Hotels, Velika Britanija), Ayhana Bascia (Rixos Libertas Dubrovnik), Petera Loscha (Maistra), Sanje Gagulić (Bluesun Hotels & Resorts), Michaela Caspara (Radisson Blu), Daniele Nova (AccorHotels, Poljska) i brojna druga koja će predstaviti najbolje primjere iz prakse i odgovoriti na najvažnija pitanja.

“Naše konferencije, koje radimo na principu komercijalnih konferencija, a kakve smo odradili od Aucklanda do Londona i Dubaija, fokusirane su na nove informacije, upoznavanje novih ljudi te stvaranje konkretnih planova. Best Stay iz godine u godinu privlači sve veći broj sudionika i partnera iz regije i inozemstva te one u Hrvatskoj koji su usmjereni prema svijetu“, izjavila je Anja Profozić, direktorica tvrtke Proper i producentica konferencije Best Stay te dodaje: “Hrvatska kao destinaciju ima sve adute za luksuzni turizam, ali nisu još dovoljno iskorišteni. Ono što je izuzetno bitno i nedovoljno istaknuto u vezi hrvatskog turizma jest postavljanje kvalitete prije kvantitete, tj. privlačenje onih gostiju koji cijene kvalitetu i luksuz u svakom pogledu, od samog dizajna hotela do opreme, ponude, tehnologije, digitalne komunikacije te naravno, osoblja na licu mjesta. Hrvatska ima priliku fokusirati se na luksuzni turizam i kvalitetu, ne samo putem gradnje novih hotela, već i putem povećanja kvalitete postojećih, a upravo se time konferencija Best Stay bavi i nudi odgovor na pitanje kako postići luksuz u svakom pogledu iskustva gosta“.

Kroz predavanja vrhunskih stručnjaka, umrežavanje putem zabavnih formata kao što je speed networking i demonstracije u izložbenom prostoru, sudionici se na jednom mjestu mogu informirati, dobiti nove ideje i upoznati s najnovijim inovacijama.

“Visoki nivo kvalitete već je razvijen u regiji, ali imamo još puno posla za postići pravi luksuz. Upravo zato su konferencije poput Best Staya odlične kako bismo se svi međusobno povezali i informirali”, istaknuo je Joze Tomaš, direktor Hotela Park Split te je upozorio na važnost organizacije konferencija koje povezuju stručnjake u području luksuznog turizma: “Luksuz je globalna priča gdje je svaka nova informacija vrijedna kako bi se uspješno pratili svjetski trendovi”.

Jedan od noviteta trećeg izdanja jest dodjela nagrada Best Stay Awards 2017 koja će se održati 19. listopada. Dodjelu nagrada voditi će jedan od sedam međunarodnih sudaca iz žirija, Gianluca Laterza iz TripAdvisora, a bit će dodijeljenje u kategorijama za najbolji luksuzni hotel, najinovativniji dizajn hotela, najbolju destinaciju za luksuzni turizam, najbolje ICT rješenje za hotele te za najbolju izradu web stranice za hotele. Prvi konferencijski dan završit će Best Stay Partyjem, a odlična zabava i prilika za dobar networking počinje u 20 sati.

Dionaea Vrtovi, Hrvatski Telekom, Ruckus, Adacta, Envy, VipNet, Hoist Group, Comping, Clico SEE, Aruba Networks, HPE Company, InSky Solutions, iGost informatika, Nirs trgovina, Cambium Networks, Smartnet, MailPlus Adria, Julius Meinl, Covideo, Hoteza Adria, Muzika InsTOre, Pro Trade Croatia, Špica, Bernarda, Hotel Park Split, Hotelijeri.com, Dalmacija vino, Magic4club, Ivas group, InHoreca Magazin, Poslovni turizam, Turistički svet, Turizam Info i TZ Split sponzori su i partneri trećeg izdanja konferencije.

Ulaznice za konferenciju su ograničene pa ih je potrebno osigurati što prije i to kupnjom preko službene stranice www.beststayevent.com ili putem telefona na broj +38551 580 730. Ulaznice uključuju ulaz na konferenciju, dodjelu nagrada i Best Stay party.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.beststayevent.com, na službenoj Facebook stranici, Twitter i LinkedIn profilu. Popis govornika ovogodišnje konferencije možete provjeriti na poveznici https://beststayevent.com/speakers/, a program na https://beststayevent.com/schedule-2/.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup