Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Tisak je dinamična djelatnost zbog brzog razvoja tehnologije

Tisak je dinamična djelatnost zbog brzog razvoja tehnologije

Tiskarstvo je u obitelji Kerš prisutno već gotovo 50 godina i temelji se na višegeneracijskoj tradiciji. Za uspjeh u grafičkoj struci potrebno je stalno poštovanje pravila struke te dosljedno držanje visokih standarda poslovanja koje klijenti prepoznaju.

Tvrtka Kerschoffset d.o.o. dio je Kerschoffset grupe s tiskarskom tradicijom dugom 49 godina. Analiza poslovanja pokazala je da je potražnja za proizvodima i uslugama grupe više nego dovoljna da se tvrtka snažnije uključi na tržište tiskarskih proizvoda te ojača svoje kapacitete. Trendovi u tiskarskoj industriji neprestano se mijenjaju, a posebno je to vidljivo posljednjih nekoliko godina. Broj radnih naloga se povećao, naklade su se smanjile, došlo je do modifikacije cijena te se modernizacija proizvodnje i optimizacija radnih procesa pokazala nužna jer je u protivnom teško opstati i biti konkurentan na tržištu.

Cilj tvrtke bio je da se ovim investicijskim ciklusom nastavi tradicija tvrtke Kerschoffset d.o.o., koja je nasljednik obi­teljske tiskare iz 1969. i koja danas upravlja nekretninama i strojevima, osigura tehnološka razina poslovanja usporediva s danas najmodernijim tiskarama koje se bave ovom vrstom poslovanja te da se pojednostavljenjem organizacije dodatno smanje troškovi i osigura fokus u proizvodnji i na tržištu.

Tijekom dvije godine u tvrtki je uspješno proveden EU projekt „Proširenje kapaciteta poduzeća Kerschoffset d.o.o. ulaganjem u opremu“, čija je ukupna vrijednost 36.870.185,05 HRK, a razdoblje provedbe Projekta bilo je od 14. prosinca 2016. pa sve do 14. srpnja 2018., kada je predviđen njegov završetak. Financiranje Projekta provede­no je, osim dijela financiranog preko Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, uz veliki angažman vlasnika vla­stitim sredstvima te sredstvima komercijalne banke.

Strojevi koji su nabavljeni Projektom:

 1. Peterobojni tiskarski offset stroj s agregatom za lakiranje KBA 105 PRO-5+L FAPC
 2. Osmerobojni tiskarski offset stroj s opcijom obostranog tiska KBA Rapida 106-8 SW4 SPC
 3. Kombinirani stroj za savijanje araka Horizon AFC – 746F 2 komada
 4. Stroj za uvezivanje žicom (klamanje) Muller Martini PRESTO II
 5. Automatski brzorezač za konturna izrezivanja s izbi­janjem otpada YAWA TD 1060 S
 6. UV osvjetljivač za offsetne ploče s Auto loaderom i mo­stom Cron UV CTcP te razvijačicom
 7. Brzorezač visokog učinka Perfecta 115 Premium line s podizačem 2 komada
 8. Električni viličar za visoko podizanje JUNGHEINRICH EJC 216 i Univerzalni viličar JUNGHEINRICH DFG 316
 9. Ostali strojevi, oprema, informatička oprema i softver.

Novi strojni park omogućit će tvrtki Kerschoffset d.o.o., uz znatno niže troškove proizvodnje te veću brzinu rada, širenje poduzeća na nova tržišta novim proizvodima i uslugama (poput proširenja ponude izrade štancanih ambalažnih proizvoda).

Provedba Projekta u cijelosti rezultirat će do kraja 2020. godine zapošljavanjem 30 novih djelatnika, izuzet­nim povećanjem prihoda od preko 40% (od prodaje na domaćem tržištu i od izvoza), a sve to uz doprinos jačanju regionalne konkurentnosti kroz razvoj malog i srednjeg poduzetništva te stvaranju novih radnih mjesta.

Povezani članci

 • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

 • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup