Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Terme Tuhelj uskoro otvaraju luksuzni kamp s pet zvjezdica

Terme Tuhelj uskoro otvaraju luksuzni kamp s pet zvjezdica

Nova senzacija zagorskih termi otvara se krajem srpnja i već izaziva veliko zanimanje putnika koji prate turističke trendove.

 

Prvi kamp s 5* u kontinentalnoj Hrvatskoj

Tuheljske Toplice, 5. srpnja 2019. – Ukupno 56 kamp mjesta raspoređenih u dvije zone bit će smješteno na oko 20 tisuća četvornih metara, a tu će se nalaziti i restoran i bar za istinske hedoniste, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za golf i tenis.

Ukupno 20 parcela bit će otvoreno tijekom cijele godine dok će ostale parcele gostima biti na raspolaganju za vrijeme toplijih mjeseci. Gostima će biti na raspolaganju i  dvije noćne parcele.

Svi gosti kampa u cijenu će imati uključeno neograničeno kupanje na Vodenom planetu pa će tako naročito obitelji s djecom uživati u kupanju na vanjskim i unutarnjim bazenima te brojnim vodenim atrakcijama.

„Turistički trendovi pokazuju da je ovakav oblik kampiranja posebno atraktivan milenijalcima koji su danas najbrojniji svjetski putnici. Njih čak 53 posto navode sve oblike kampiranja kao prvi izbor na svojim putovanjima. Novim adutom ne prilagođavamo se samo trendovima i željama gostiju, nego širimo ponudu na nove proizvode i podižemo ljestvicu kvalitete u svijetu kampiranja“, ističe Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

Investicija 2019./2020.

Ovo je prva faza renoviranja kampa u Termama Tuhelj koja će u 2020. dobiti svoj nastavak. Druga faza uključivat će izgradnju luksuznog naselja s 30 luksuznih kućica za obitelji i parove kao i dodatnih sadržaja koji će obiteljima omogućiti pravi obiteljski doživljaj, a parovima uživanje u wellness sadržajima u prirodi. Taj dio kampa radit će kroz cijelu godinu, kao i 20 kamp parcela koje će biti otvorene u prvoj fazi.

Ukupna vrijednost investicije iznosit će između dva i pol i tri milijuna eura, ovisno o visini ulaganja strateškog partnera s kojima su Terme Tuhelj u trenutnim pregovorima.

Kome je kamp namijenjen?

Novi Kamp Terme Tuhelj 5* nudit će cjelovit doživljaj za putnike svih profila i afiniteta, od onih koji traže opuštajuću atmosferu, harmoniju i povezivanje s prirodom, ljubitelja aktivnog odmora koji žele stalno biti u pokretu, do gostiju u potrazi za luksuznim pogodnostima i suvremenim trendovima koje su se do sada uglavnom vezivale uz hotelski smještaj.

Prednost novouređenog kampa Terme Tuhelj je blizina ostalih sadržaja koji su gostima na raspolaganju: unutarnji i vanjski bazeni, wellness sadržaji u sklopu hotela te gastronomski doživljaji brojnih restorana.

Blizina autoputa svakako je veliki plus što će omogućiti brojnim stranim turistima predah od putovanja i avanturu prepunu doživljaja u modernom kampu s 5*.

„Kroz ljetni period očekujemo goste u tranzitu koji dolaze iz Njemačke, Poljske, Skandinavskih zemlja, Češke kao i goste iz Slovenije, Austrije, Italije i zemlja Beneluxa koji uživaju u kampiranju i odmoru u prirodi“ – ističe Čretnik.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup