Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Sudjelujte u oblikovanju budućnosti proizvodnog sektora na eventu Manufacturing Days

Sudjelujte u oblikovanju budućnosti proizvodnog sektora na eventu Manufacturing Days

Europski institut za inovacije i tehnologiju poziva sve zainteresirane da u svibnju ove godine sudjeluju u trodnevnom događanju iz sektora proizvodnje Manufacturing Days koje se održava online u okviru velikog startup eventa ViennaUP’21.

 

S preko 2,1 milijuna poduzeća i više od 32 milijuna zaposlenih europski je proizvodni sektor važan faktor ekonomske, socijalne i ekološke održivosti te pokretač inovacija, gospodarskog rasta i stvaranja novih radnih mjesta u Europi. Stoga su u okviru najvećeg startup eventa u srednjoj Europi, ViennaUP’21, organizirana i događanja namijenjena akterima iz tog sektora.

Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT) poziva startupove, poduzeća, investitore i stručnjake iz područja proizvodnje diljem Europe i šire da od 10. do 12. svibnja 2021. sudjeluju u virtualnom događanju Manufacturing Days. Trodnevni program obuhvaća predavanja, radionice, panel-diskusije i pojedinačne razgovore s posebnim naglaskom na startupove, inovacije i nove tehnologije, a sudionici će imati priliku da se umreže, steknu nova znanja i razmijene ideje.

Timovi i poduzeća iz pojedinih europskih zemalja, među kojima je i Hrvatska, mogu predstaviti svoja inovativna rješenja u proizvodnji na natjecanju BoostUp! RIS koje je podijeljeno u tri kategorije: CREATE, ACCELERATE i TRANSFORM. Sudionici mogu osvojiti novčane nagrade u iznosu do 10.000 eura ili usluge podrške koje pružaju stručnjaci iz tima EIT-a. Prijave traju do 26. travnja, a prijaviti se možete ovdje: https://events.eitmanufacturing.eu/boostup/

Europski institut za inovacije i tehnologiju neovisno je tijelo EU-a te je sastavni dio programa Obzor Europa. Institut je uspostavljen s ciljem poticanja razvoja dinamičnih partnerstva na europskoj razini između vodećih poduzeća, istraživačkih instituta i sveučilišta.

Sudjelovanje na događanju Manufacturing Days besplatno je uz prijavu putem sljedeće poveznice: https://manufacturingdays.viennaup.b2match.io/.

Više o eventu ViennaUP’21 možete saznati na sljedećoj poveznici: https://viennaup.com/.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup