Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Slavonci trčali za nove poslovne uspjehe na MAGENTA 1 B2B RUN utrci u Osijeku

Slavonci trčali za nove poslovne uspjehe na MAGENTA 1 B2B RUN utrci u Osijeku

Više od 600 trkača udruženih trećim izdanjem najpopularnijeg poslovno-sportskog događanja MAGENTA 1 B2B RUN, preplavilo je nasip uz Dravu. Zaposlenici iz 57 kompanija istočne Hrvatske time su pokazali da Slavonija također njeguje sportski duh te prepoznaje važnost kretanja koje utječe i na poslovne uspjehe. U aktivnosti kao što je MAGENTA 1 B2B RUN svakodnevno se uključuje sve više kompanija iz cijele Hrvatske, čime prepoznaju da je stvaranje radne okoline koja omogućuje ravnotežu između privatnog i poslovnog života preduvjet za uspjeh.

„Nakon odlične atmosfere koja je obilježila najveće poslovno događanje u Splitu i Rijeci, došao je red da pokrenemo i Osijek. Slavonci niti malo ne kaskaju za svojim kolegama uz obalu, a to su dokazali voljom i odlučnošću koju su pokazali na samom startu ali i pred ciljem. Zaposlenici su zaista uživali u kvalitetno provedenom vremenu izvan poslovnog okruženja, a siguran sam da nas isti spoj trčanja, zabave i dobre atmosfere očekuje i u Zagrebu“, izjavio je Jurica Barać, organizator MAGENTA 1 B2B RUN utrke.

Koliko vješto kombiniraju poslovne i trkačke izazove, pokazali su najbrži timovi. Prvo mjesto u kategoriji malih poduzeća pripalo je tako ekipi DS Consulting d.o.o., u kategoriji srednjih poduzeća ekipi  iz kompanije Končar – Aparati i postrojenja d.d., a u kategoriji velikih poduzeća slavila je ekipa HEP-a d.o.o.. Bodreni od strane velikog broja navijača, u pojedinačnoj konkurenciji prvi su do cilja stigli Ines Mahovlić Krpan iz Atlantic Grupe d.d. u ženskoj konkurenciji, te Filip Grgurić iz poduzeća Escape d.o.o. u muškoj.

„Sudjelujem svake godine – prve godine sam bio treći, druge drugi i evo sada napokon prvi. Rekreativno se bavim trčanjem i za ovo sam se pripremao otprilike mjesec dana. Želim pohvaliti organizaciju ove utrke jer je atmosfera fantastična i svi su jako zadovoljni pa se vidimo i sljedeće godine“, izjavio je Filip Grgurić iz kompanije Escape d.o.o. koji je prvi utrčao u cilj.

Partner MAGENTA 1 B2B RUN događanja je Hrvatski Telekom, za organizaciju je zadužen Run&Trek, prva trgovina specijalizirana za trčanje u Hrvatskoj, a suorganizator cijelog projekta je agencija 404.

„Briga o zdravlju zaposlenika nama u Hrvatskom Telekomu od velike je važnosti. Upravo iz tog razloga kontinuirano razvijamo programe kojima stvaramo ugodno radno okruženje za poboljšanje osjećaja zadovoljstva među zaposlenicima. Također, sudjelovanje na MAGENTA 1 B2B RUN utrkama idealan je način da potičemo jedni druge na stjecanje zdravih navika, a istovremeno se dobro zabavljamo i povezujemo s kolegama iz drugih kompanija“, izjavila je Marija Felkel, članica Uprave Hrvatskog Telekoma zadužena za ljudske resurse.

Velika završnica MAGENTA 1 B2B RUN sezone održat će se u Zagrebu 13. rujna, a više detalja možete saznati putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se