Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Simone Micheli o potencijalima luksuznog turizma na sajmu REXPO 2017

Simone Micheli o potencijalima luksuznog turizma na sajmu REXPO 2017

Cilj sajma REXPO 2017 je predavanjem slavnog talijanskog arhitekta i dizajnera Simonea Michelija inspirirati potencijalne investitore na  odluku o ulaganju u razvoj luksuznog turizma u Hrvatskoj.

Simone Micheli jedno je od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi. Radio je na različitim projektima, pa se tako u njegovu portfelju nalaze hoteli, klubovi, kafići, wellness centri, privatne nekretnine, javne ustanove, galerije itd. U posljednjih par godina u fokusu mu je restauracija starih zapuštenih zdanja poput palača, kurija i ljetnikovaca kojima udahnjuje novi život. Poštujući sva stroga načela struke, u svakom od takvih zdanja radi na realizaciji savršene kombinacije starog i modernog kako bi stvorio luksuzna zdanja koja svojim izgledom i udobnošću mogu zadovoljiti ukus najzahtjevnijih klijenata.

Hrvatska ima veliki potencijal za razvoj takvog, luksuznog segmenta turizma jer se diljem obale, ali i u kontinentalnom dijelu, nalaze brojne manje ili veće zapuštene nekretnine, od kojih mnoge imaju slavnu prošlost, a obnovljene bi imale potencijal za istu takvu budućnost.

Upravo taj potencijal bit će jedna od tema na koju će se naglasak staviti drugog dana održavanja sajma REXPO 2017. I upravo iz tog razloga, drugi dan sajma – HTL dan, otvorit će Simone Micheli koji će prezentacijom svoje vizije luksuzne ponude na tržištu nekretnina pomoći inspirirati potencijalne investitore da odluče ulagati u razvoj tog segmenta turizma u Hrvatskoj.

Velika Britanija ovogodišnja zemlja partner REXPO 2017 sajma

REXPO 2017 će kao i svako dosadašnje izdanje sajma biti i mjesto održavanja brojnih prezentacija i panela koji će obuhvatiti najaktualnije teme iz industrije, a na kojima će sudjelovati predstavnici realnog sektora, ali i državne i lokalnih vlasti.

U projekt se uključila i Velika Britanija, koja je zemlja partner REXPO 2017 sajma. Jedna od najprivlačnijih zemalja za strane investicije u Europi ujedno je i jedan od najvećih investitora. REXPO 2017 britanskim će ulagačima omogućiti informiranje o mogućnostima ulaganja u Hrvatsku te ostvarivanje vrijednih kontakata koji bi mogli potaknuti veći investicijski zamah.

Prigodnim govorom na svečanom otvorenju REXPO-a, 30. studenoga, sudionicima će se obratiti veleposlanik Andrew Dalgleish, koji je tim povodom izjavio: „Iznimno nam je zadovoljstvo biti zemlja partner za REXPO 2017. Ujedinjeno Kraljevstvo trenutačno preustrojava svoj odnos s Europskom unijom slijedom našeg referenduma o napuštanju EU, ali je, kao peto po veličini gospodarstvo u svijetu, i dalje otvorena i ostat će otvorena za poslovanje. Mogućnosti za rad s Hrvatskom su ogromne i REXPO je prilika za sve nas da guramo taj plan naprijed“.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup