Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Shopper’s Mind – natjecanje kojeg web trgovci ne smiju propustiti!

Shopper’s Mind – natjecanje kojeg web trgovci ne smiju propustiti!

Najveće ecommerce natjecanje u Hrvatskoj, Web trgovac godine, kojeg Shopper’s Mind organizira 3.  godinu zaredom, u punom je jeku. Najpoznatiji web trgovci već su prijavljeni, a ove se godine uz prestižne nagrade natječu i za dio nagradnog fonda od 40.000 kn. Prijava je moguća još samo do 23. ožujka!

 

Kako se biraju najbolji? Što može prevagnuti i tko odlučuje?

Izbor dobitnika natjecanja WTG2017 objektivan je i transparentan i temelji se na podacima najvećeg istraživanja o internetskoj kupovini Shopper’s Mind (sMind), koje se organizira jednom godišnje u Hrvatskoj i Sloveniji u partnerskoj izvedbi Shopper’s Mind i istraživačke agencije Valicon. U okviru istraživanja godišnje se prikupljaju mišljenja potrošača, u prosjeku više od 60.000 online kupaca u obje države.

Istraživanje je osnova za dobivanje ocjene u sklopu natjecanja Shopper’s Mind Web trgovac godine, a obuhvaćeni su i brojni drugi faktori, među kojima su najvažniji analiza mišljenja kupaca i tehnička usklađenost web trgovine s međunarodnim standardima sigurne online kupovine. Upravo na temelju sudjelovanja u istraživanju, kupci mogu osvojiti iPhone 7!

Uoči dodjele nagrada okuplja se i stručna komisija. Uloga komisije je analizirati rezultate istraživanja te potvrditi njihovu regularnost i legitimnost. Komisija ima mogućnost veta, a svoju odluku bilježi u zapisniku zasjedanja komisije.

Što kažu prošlogodišnji pobjednici?

-Ponosni smo što smo već drugu godinu zaredom osvojili nagradu za Web trgovca godine, kao i za najbolji Internet trgovački centar. Projekt kao što je Web Trgovac Godine ima veliki utjecaj na razvoj ove industrije i stvaranje povjerenja kod kupaca koji se tek trebaju prebaciti u online naviku kupnje. Također, on definira benchmark u ovoj industriji i time osigurava neprestano ulaganje u razvoj kvalitete poslovanja – naveo je Martin Kralj, voditelj sektora marketinga i razvoja u eKupi.hr.

eKupi – pobjednik natjecanja u 2016.

Iz Malince, jedne od pobjedničkih trgovina kažu: -Utjecaj natjecanja i nagrada koju smo dobili definitivno povećava povjerenje klijenata u našu web trgovinu i širenje povjerenja u online prodaju u cjelini. Pobjeda nam je donijela još veću medijsku vidljivost, a time i besplatnu promociju.

Otkrivaju nam da je jedna od važnih prednosti sudjelovanja primjena preporuka za unaprjeđenje web trgovine unutar Webstore Benchmark Report analize, koje su u Malinci rezultirale povećanjem prometa od 3 do 5%.

Svi prošlogodišnji Shopper’s Mind osvajači nagrada i prizanja

Zašto ne smijete propustiti ovakvu priliku?

Ako osvojite nagradu WTG 2017, to je mnogo više od kurtoaznog pljeska na pozornici. Više od 150 drugih trgovaca i ecommerce profesionalaca vidjeti će vas na pobjedničkom postolju. Proširite svoju mrežu kontakata, radite zajedno s njima na rastu ecommerce-a u Hrvatskoj i napravite ga onim što on predstavlja u svijetu.

3. Shopper’s Mind Ecommerce Day konferenciju podržavaju Mastercard, Hrvatska pošta i Udruga eCommerce Hrvatska.

Informacije za trgovce:

Informacije za potrošače:

Pogledajte video i sami se uvjerite kako je bilo prošle godine na Shopper’s Mind konferenciji: https://youtu.be/mTXP3CRAI-Y

Natjecanje završava svečanom dodjelom nagrada na 3. Shopper’s Mind Ecommerce Day konferenciji, najvećem ecommerce događaju u Hrvatskoj i Sloveniji na kojem se  okupljaju najistaknutiji web trgovci i vodeći ljude iz ecommerce industrije. Nemojte propustiti jedinstvenu priliku za umrežavanje i sudjelovanje!

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup