Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Ako se bavite trgovinom, a još uvijek nemate svoj web shop, vjerojatno gubite više nego što možete zamisliti

Ako se bavite trgovinom, a još uvijek nemate svoj web shop, vjerojatno gubite više nego što možete zamisliti

Broj web trgovina, web kupaca, ali i povjerenja u online trgovine se povećava svake godine.Uspješno vođenje web trgovine i bilo kakvog oblika eCommerce poslovanja je iznimno kompleksno i zahtjevno, te uz izbor proizvoda i usluga koji se nude predstavlja ključ uspjeha i rasta prometa ili neuspjeha i propasti biznisa.

Zato je Udruga eCommerce Hrvatska odlučila pokrenuti eCommerce Akademiju u suradnji s  Mirakul Edukacijskim centrom. Na eCommerce Akademiji ćete saznati što sve morate znati prije pokretanja web shopa, kako eliminirati početničke greške koje bi vas mogle skupo stajati.

Akademija kreće u subotu 4.11.2017. godine, a sastoji se od 7 cjelodnevnih radionica koje su namijenjene svima koji razmišljaju o pokretanju web trgovine, voditeljima web trgovina koji žele proširiti svoje znanje, ali i vlasnicima i voditeljima fizičkih trgovina i obrta.

Svaki od modula daje polaznicima teorijska znanja, kao i uvid u najbolje primjere iz prakse – od samih početaka, tj. pokretanja web shopa, preko marketinga, analize, optimizacije, pisanja za web shopove, psihologije prodaje, customer carea, pa do neizostavnih pravnih aspekata online trgovina. Ključni benefiti koji će polaznici akademije steći su upravo insiderske informacije naših predavača, lidera u svojim područjima. Cilj Akademije je u potpunosti pripremiti polaznike za samostalno pokretanje, vođenje i optimizaciju online trgovina.

Prijavu i predbilježbu na cijeli program eCommerce Akademije, ili samo na module koji vas zanimaju, možete napraviti putem Mirakul web stranice: www.mirakul.hr/akademija/e-commerce-akademija

Svi članovi Udruge eCommerce Hrvatska i klijenti Mirakula ostvaruju 30 % popusta na sve programe iz eCommerce Akademije.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup