Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Saznajte sve o posljednjim promjenama u HR sektoru

Saznajte sve o posljednjim promjenama u HR sektoru

Nakon uspješno provedene edukacije prve generacije HR Training for Performance Excellence ONLINE, u tijeku su upisi za novu grupu polaznika. Kako bi bili u korak s najsuvremenijim praksama u području upravljanja ljudskim potencijalima poslušajte savjete i konkretne primjere izazova s kojima se u svom poslu susreću naši stručni predavači.

Sadržaji koji se obrađuju vezani su za korištenje  društvenih mreža i (ne)psihometrijskih alata u HR sektoru kao i efikasnog vođenja selekcijskog intervjua. Važnost ulaganja u razvoj zaposlenika te mjerenje angažiranosti i zadovoljstva suradnika neizbježne su teme danjašnjih HR menadžera o kojima se kroz praktične primjere detaljno razgovara u sklopu ovog programa.

HR Training for Performance Excellence – ONLINE program namijenjen je svima koji rade u odjelima upravljanja ljudskim potencijalima ili ih zanimaju ljudski potencijali, a preferiraju online edukacije. Koncipiran je u pet modula koji traju od 18. ožujka do 16. travnja, a provodi se pod vodstvom vrhunskih predavača iz tvrtki poput Maistre, Degordiana i  InfoBipa. Cilj ovog višemodularnog programa je polaznicima približiti cjelovit pregled promjena koje je doživio HR sektor.

Predavačice Ana Marija Malić i Petra Murgić će kroz modul Kako društvene mreže iskoristiti za privlačenje potencijalnih zaposlenika objasniti kako efikasno koristiti društvene mreže u procesu regrutiranja te prezentirati najbolje prakse social media recrutinga.

Procjena kandidata ne psihometrijskim alatima je modul u kojem se Marino Miloš obraća prvenstveno ne-psiholozima i nudi načine kako doći do i koristit brojne bihevioralne instrumente (testovi, upitnici, inventari) koji mogu povećati brzinu i kvalitetu donošenja odluka vezanih uz ljudske potencijale.

dr.sc. Veseljka Lovrić će uz interaktivni pristup i iskustvene vježbe kod polaznika razvijati vještine vođenja selekcijskog intervjua te će se koristiti konkretni primjeri te dijeljenju iskustava kako bi modul Vođenje efektivnog selekcijskog intervjua bio odmah primjenjiv u praksi.

Metode i tehnike efikasnog razvoja zaposlenika je modul u kojima predavač Vladimir Dujić objašnjava važnost ulaganja u edukaciju i razvoj zaposlenika te daje konkretne primjere najboljih praksi edukacije i razvoja.

 

Dijana Zver u modulu Implementacija mjerenja angažiranosti zaposlenika fokusira se na kreiranje sustava mjerenja angažiranosti i zadovoljstva zaposlenika, njegovu implementaciju i primjenu u praksi te održivost. Seminar prije svega ima praktičnu svrhu te polaznicima omogućuje početak kreiranja ovog sustava već tijekom same edukacije, uz istovremeno povezivanje s drugim HR procesima.

Prijave na program su u tijeku, a do 3. ožujka traje promotivni popust za rane prijave.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup