Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga početkom lipnja u Opatiji

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga početkom lipnja u Opatiji

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, u suradnji sa Gradom Opatija, Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, Turističkom zajednicom Kvarnera, Turističkom zajednicom Grada Opatije te najbrže rastućom hrvatskom franšizom SURF ‘N’ FRIES, prisutnom i na međunarodnom tržištu.

 

Želja je da se uspješne hrvatske i međunarodne franšizne tvrtke te ponuđači financijskih i konzultantskih usluga, tijekom ovog dvodnevnog sajma predstave potencijalnim franšizerima i poduzetnicima. Na taj način poduzetnicima će se pružiti prilika da na jednom mjestu dobiju cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje poslovanja.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka po treći put organizira međunarodni Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia), koji će se održati 07. i 08. lipnja 2017.godine, u Hotelu Kvarner u Opatiji.

Iako je franšizno poslovanje godinama prisutno na hrvatskom tržištu, nije dovoljno prepoznato niti je adekvatno promovirano, čime nam se otvara jedinstvena prilika za organizacijom upravo takvog događanja u našoj županiji.

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia) prvi je specijalizirani sajam u Primorsko-goranskoj županiji, s ciljem da postane tradicionalan.

Svi oni koji razmatraju mogućnost ulaganja u franšizno poslovanje, te svi koji razmišljaju o poduzetništvu a nemaju vlastitu poslovnu ideju, dobrodošli su!

Više informacija o događanju pogledajte OVDJE.

FOTO: Franchising Exibition Croatia

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup