Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

S novih 55 pripravnika INA je i dalje vodeći hrvatski poslodavac po zapošljavanju mladih visokoobrazovanih kadrova

S novih 55 pripravnika INA je i dalje vodeći hrvatski poslodavac po zapošljavanju mladih visokoobrazovanih kadrova

Potpisivanjem ugovora o radu, danas je jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 55 pripravnika, odabranih i zaposlenih u sklopu programa Growww. Na ovogodišnji Inin natječaj za zapošljavanje pripravnika pristiglo je više od 2900 prijava za čak 12 poslovnih područja – od naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i ekonomije pa do društvenih znanosti. INA je u sklopu programa Growww do sada zaposlila gotovo 600 pripravnika te tako nastavlja biti vodeći poslodavac u Hrvatskoj prema kriteriju zapošljavanja mladih visokoobrazovanih kadrova.

Tijekom tradicionalnog Dana orijentacije što ga INA za nove pripravnike organizira početkom rujna, pripravnici su se danas, kroz cjelodnevni program upoznali s djelatnostima i aktivnostima kompanije te upoznali timove u kojima će započeti svoju karijeru.

Pripravnike je njihovog prvog radnog dana u kompaniji, pozdravio predsjednik Uprave Ine, g. Zoltán Áldott: „Izuzetno me veseli što u Ini već osmu godinu zaredom provodimo projekt Growww kojim privlačimo i zapošljavamo mlade talente različitih profila, baš poput vas. Do sada smo ih zaposlili gotovo 600 i s ponosom možemo reći da smo vodeća tvrtka u Hrvatskoj po zapošljavanju mladih. Posebno me raduje podatak o razini zadržavanja kadrova koji nam se pridružuju kroz ovaj projekt, a koja iznosi čak 80%, što jasno pokazuje kako se Growwwovci doista imaju priliku dokazati na svojim radnim mjestima te da postaju vrijedni članovi Ininog tima.

Budući da ćete i vi uskoro početi davati svoj doprinos našoj kompaniji koja je jedan od najvećih pokretača gospodarstva u Hrvatskoj i svakako najveći hrvatski izvoznik, želim vam puno poslovnih izazova i uspjeha, brojne nove spoznaje i iskustva, a od vas očekujem entuzijazam, usmjerenost na rezultate i svježu energiju. Dobrodošli u uzbudljivi svijet naftne industrije“, zaključio je g. Áldott

Upravo kao i njihovi kolege iz prethodnih sedam Growww generacija, i ovogodišnji će pripravnici proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će im u radu potporu pružati mentori koji će njihov rad i učinkovitost kontinuirati nadgledati i ocjenjivati.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup