Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Rezervirajte 16. i 17. studeni za online konferenciju MEETING G2.6

Rezervirajte 16. i 17. studeni za online konferenciju MEETING G2.6

Konferencija MEETING G2.6 pod nazivom „NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE“ predstavit će hrvatskim iseljenicima iz cijeloga svijeta Hrvatsku kao državu atraktivnu za ulaganja, a Hrvatima u domovini pružiti pozitivnu perspektivu za razvoj poduzetništva i poslovne suradnje s dijasporom.

Ove će se godine konferencija MEETING G2 baviti aktualnim temama, teškoćama i izazovima poslovanja u vrijeme pandemije te predstaviti pozitivne primjere iz Hrvatske i svijeta koji dokazuju da je ipak moguće uspjeti i u otežanim uvjetima.

„Konferenciju MG2 organiziramo već šest godina za redom, no ove smo godine posebno uzbuđeni jer se prvi puta selimo u virtualni svijet. Zahvaljujući digitalizaciji konferencije u mogućnosti smo okupiti daleko više ljudi iz cijelog svijeta, ali i Hrvatske, što nas posebno veseli. Potrudili smo se da program bude zanimljiv i koristan za iseljene Hrvate koji žive u inozemstvu, ali i za Hrvate koji su se iz inozemstva vratili, kao i za sve nas koji živimo ovdje cijeli život. Želja nam je povezati inovatore i investitore, poslovne ljude, javni i privatni sektor te doprinijeti jačanju hrvatskoga gospodarstva u cjelini.“, istaknuo je Antun Krešimir Buterin, predsjednik udruge Meeting G2 koja organizira ovaj jedinstveni skup.

Konferencija će trajati dva dana i sastojat će se od brojnih zanimljivih predavanja, panel diskusija, video prezentacija i online druženja za sve sudionike. Svoja iskustva o poslovanju u vrijeme svjetske pandemije na Konferenciji će podijeliti brojni poduzetnici hrvatskog podrijetla koji žive po cijelom svijetu kroz tematsku cjelinu “Hrvatske poslovne priče oko svijeta tijekom pandemije“, a svoje pozitivno iskustvo iz Hrvatske na panelu „Jači od virusa“ podijelit će uspješne IT kompanije poput Infinuma i Microblinka, te proizvođači i izvoznici tvrtke Elda i Geolux.

Kako Hrvatska uskoro, među prvima u svijetu, uvodi „digitalnu nomadsku vizu“, na panelu “Najbolje utočište na svijetu za digitalne nomade” o svim će prednostima i izazovima poslovanja na daljinu govoriti Jan de Jong, Paul Bradbury, Andreas Will Gerdes i Katarina Bulić Bestulić.

Na konferenciji će sudjelovati i predavači iz Hrvatske gospodarske komore, hrvatske diplomacije, pripadnici gospodarskog i političkog života, ali i neki posebni gosti iznenađenja sa svih strana svijeta – svi ujedinjeni u zajedničkom cilju – poslovnom povezivanju Hrvata iz zemlje i svijeta.

Na internetskoj stranici meeting-g2.com nalaze se detaljnije informacije o programu te dosadašnjim Konferencijama, ili posjetiti MG2 i na Youtube kanalu.

Svi zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto prijavom na linku: PRIJAVA MG2.6. – i tako ostvariti jedinstvenu priliku za stvaranje poznanstava s međunarodnom poslovnom zajednicom. 

 

 

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup