Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Revolut planira na tržište staviti prve kartice za SAD u novom dogovoru s Mastercardom

Revolut planira na tržište staviti prve kartice za SAD u novom dogovoru s Mastercardom

Plan stavljanja na tržište dio je novog globalnog partnerstva, a obuhvaćat će 210 zemalja i teritorija. Novim će dogovorom Revolut izdati svoje prve kartice u SAD-u u suradnji s Mastercardom. Revolut je na dobrom putu da svoj proizvod plasira na američko tržište do kraja godine.

Mastercard (MA) i Revolut najavili su sklapanje partnerstva za stavljanje Revolutovih kartica na američko tržište do kraja godine, koje je dio proširenja njihovog odnosa, a omogućit će izdavanje kartica na svakom tržištu diljem svijeta gdje se prihvaća kartica Mastercard. Mastercard je razvio snažan odnos s Revolutom od osnivanja Revoluta u 2015. i njegovog sudjelovanja u programu mreže za ubrzanje Start Path.

Mastercard i Revolut zajedno uživaju veliki uspjeh diljem Europe, pružajući potrošačima inovativne financijske usluge, od svakodnevnog upravljanja novcem do vodećih deviznih rješenja na tržištu. Današnje priopćenje potvrđuje da će te dvije tvrtke surađivati na najmanje 50 posto svih postojećih i budućih izdavanja Revolutovih kartica u Europi. Osim u Europi, taj će sporazum također omogućiti Revolutu da dosegne svoje ciljeve globalne dostupnosti. Kako bi se postigli ti ciljevi, potrebno je potrošačima u SAD-u ponuditi financijske usluge, a do kraja godine ti će brendovi staviti na američko tržište Revolutova prva rješenja. Globalno proširenje također će omogućiti Revolutu da dođe na azijsko-pacifičko i latinskoameričko tržište, kao što su: Australija, Singapur, Japan i Novi Zeland te Latinska Amerika.

Nikolay Storonsky, osnivač i glavni izvršni direktor Revoluta rekao je: [„Kao Revolutov partner u uvođenju usluga, Mastercard je igrao važnu ulogu u postizanju našeg dosadašnjeg uspjeha, a današnji dogovor omogućit će nam da dosegnemo svoje ambiciozne ciljeve ponude inovativnih financijskih i platnih rješenja ljudima diljem svijeta“. Nikolay je dalje rekao: „Ulazak na američko tržište za nas će biti velika prekretnica, a oduševljeni smo što će nam Mastercard biti izabrani tržišni partner“.]

Michael Miebach, direktor proizvodnje u Mastercardu, rekao je: „S obzirom na to da smo posljednje četiri godine surađivali s Revolutom, oduševljeni smo što naš odnos i dalje raste i ostvaruje naše zajedničke globalne ambicije. Uspjeh Revoluta i njegova brzina širenja na nova tržišta, kao što je SAD, dobrodošao je dokaz naše posvećenosti pružanju potpore fintech tvrtkama. Širenje Revolutova poslovanja na globalnoj razini omogućit će milijunima ljudi diljem svijeta koristi Mastercardove globalne prihvaćenosti i Revolutovih inovativnih financijskih usluga.“

U sklopu partnerstva Revolut će također primijeniti neke od najnovijih Mastercardovih tehnologija na svoje proizvode i svoja rješenja, a za početak će pozitivno utjecati na Mastercardovu platformu Send.

Samo u Europi Mastercard je izabrani partner više od 60 digitalnih banaka i fintech tvrtki, što se udvostručilo u posljednje dvije godine te je dokaz naše strategije rada s fintech partnerima od njihova osnutka. Mastercardov program Start Path, kojemu se Revolut pridružio 2016. godine kao novoosnovano poduzeće, nagrađivani je program koji omogućuje novoosnovanim tehnološkim poduzećima da u kasnijim fazama brzo rastu uz pomoć jedinstvenog pristupa Mastercardovoj tehnologiji, rješenjima, stručnosti i globalnim partnerstvima.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se