Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Razvoj vještina na C-level pozicijama uz obogaćen Mini MBA – Executive Leadership program

Razvoj vještina na C-level pozicijama uz obogaćen Mini MBA – Executive Leadership program

Uloga direktora ili člana uprave donosi nove izazove i zahtjeva šire vještine u odnosu na tradicionalne menadžerske uloge. U prilagodbi na ovu zahtjevnu tranziciju, Mirakul Edukacijski centar s ponosom predstavlja novi, obogaćen Mini MBA program – Executive Leadership na kojem se pridružuju predavači s bogatim C-level management iskustvom. Ovaj specijalistički višemodularni program, koji se provodi uživo u Zagrebu, počinje 29. studenoga 2024.  i traje do 11. travnja 2025.

Program je za ovu jesen redizajniran u suradnji s vodećim stručnjacima i liderima iz poslovnog svijeta koji su spremni podijeliti svoja bogata iskustva, kao i aktivno razmatrati i komentirati iskustva polaznika programa. Polaznici će kroz interaktivne sesije s predavačima – uspješnim članovima uprava vodećih kompanija – razmjenjivati ideje i učiti iz prve ruke. Ovaj program nudi izuzetnu priliku za razvoj ključnih kompetencija potrebnih za efikasno liderstvo na najvišim razinama upravljanja.

Kroz sedam tematski bogatih modula, polaznici će upoznati top managere i proći kroz sljedeće sadržaje:

  1. Corporate Management – Efikasno upravljanje poslovnim sustavima – Ovaj modul vodi Iva Biondić, MBA, koji će prenijeti znanja stečena na pozicijama generalnog direktora i prodekana. Fokus je na razvoju mekih vještina, korporativnoj odgovornosti, i važnosti korporativne kulture.
  2. Executive Leadership Decision Making & Finance – Izvršno odlučivanje, strateško planiranje i financije – U ovom modulu Igor Garača, iskusni financijski stručnjak, vodit će polaznike kroz ključne aspekte strateškog planiranja i financijskog odlučivanja.
  3. Sustainable Strategy – Održivost i provedivost definirane strategijeJasminka Horvat Martinović, leaderica s više od 25 godina iskustva, stavlja naglasak na važnost provedbe poslovnih strategija i njihovu dugoročnost.
  4. Digital Transformation & Implementing AI– Strateški pristup digitalnoj transformaciji poslovanjaBudite spremni na vrijeme za sve izazove i pogodnosti koje nosi razvoj i implementacija umjetne inteligencije u poslovanje uz mentorstvo Vedrana Antoljaka.
  5. Executive Communication Skills – Stilovi komunikacije uspješnih upravaRoko Vodopija, MBA, moderirat će diskusije o odgovornostima uprave, faktorima koji utječu na organizacijsko funkcioniranje i strategijama komunikacije.
  6. Personal Branding & Storytelling – Kako komunicirati vlastite uspjehe u poslovanjuNa ovom modulu Iva Taiber pomaže da polaznici razumiju sebe i definiraju svrhu i osobni brand te razviju plan komunikacije i priče kako bi ostvarili cilj koji su definirali na početku radionice.
  7. Executive’s Guide to Career Excellence – Strateško upravljanje vlastitom karijerom Upravljanje karijerom na najvišim razinama upravljanja ključno je za osiguranje kontinuiranog osobnog i profesionalnog rasta, održavanje konkurentnosti te postizanje dugoročnih ciljeva. Na tu temu s polaznicima raspraavlja uspješna headhunterica Sanja Brkić

Iskoristite promo popust na redovnu cijenu programa do 15. studenog 2024. i pridružite se skupini ambicioznih profesionalaca koji teže unaprijediti svoje vještine i karijeru. Prijavite se putem prijavnice.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup