Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Rastimo zajedno – zajednica kao umjetnost, konferencija Ekspresivne art terapije i coachinga

Rastimo zajedno – zajednica kao umjetnost, konferencija Ekspresivne art terapije i coachinga

Hrvatska udruga za ekspresivnu art terapiju i Akademija likovnih umjetnosti, Sveučilišta u Zagrebu organiziraju 4. Međunarodnu konferenciju Ekspresivne art terapije i coachinga. Konferencija će se održati u Zagrebu, od 12. do 14. listopada u prostorijama Akademje likovnih umjetnosti.

Ovaj intezivni trodnevni laboratorij osobne promjene koji okuplja inozemne i hrvatske terapeute/ice, coacheve, umjetnike/ce i sve ostale zainteresirane za ovaj vid terapijskoga i coaching pristupa izrastao je kao nastavak edukativnih programa Kliničke Ekspresivne Art Terapije i Jungijanskog Coachinga koje je osnovao Dr. Avi Goren-Bar u Grčkoj, Sloveniji, Turskoj i Hrvatskoj. Dr. Avi Goren-Bar iskusan je terapeut, klinički i edukacijski psiholog, certificirani i registrirani art terapeut i majstor u primjeni psihologije u psihodinamskoj art terapiji.

Mnogi uzbudljivi jezici ekspresivne art terapije — ples, pokret, poezija, likovno izražavanje,  drama, pričanje priča, glazba i performans — djelovat će kao poticaj za povezivanje i učenje na konferenciji. Naša je želja da zajedno stvorimo osnažujuće iskustvo koje će svim sudionicima omogućiti da novostečeno znanje i uvide posade u svojim vlastitim zajednicama jer vjerujemo da zajednica može biti živo, rastuće i iscjeljujuće umjetničko djelo!

Vođeni tom idejom, temu ovogodišnje konferencije naslovili smo: „Rastimo zajedno – zajednica kao umjetnost“.

Nakon Istanbula, Bleda i Atene, četvrti susret art terapijske zajednice održava se upravo kod nas u Zagrebu. Sretni smo što ove godine mi imamo čast pokazati i podijeliti koliko je art terapija snažan medij u stvaranju spona među ljudima.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup