Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Prva hrvatska konferencija o organizacijskoj kulturi „OK je promjena“

Prva hrvatska konferencija o organizacijskoj kulturi „OK je promjena“

Važnost stvaranja organizacijske kulture promjene koja će upravo nositi godine promjena u kojima se nalazimo, postaje prioritet u organizacijama diljem svijeta. Taj trend stiže i u Hrvatsku te će o njemu biti govora na konferenciji “OK je promjena” u organizaciji Dhar medije i online magazina BRENDfulness.

„Brendfulness metoda prepoznaje čovjeka i stavlja ga u središte svakog poslovanja. Svrha jedne organizacije je proces usklađenja vrijednosti koje promovira s vrijednostima pojedinca i to bi trebala biti slika svake organizacije. Povezati to dvoje, a pritom podržavajući rast i razvoj svakog zaposlenika nudeći mu da se u njoj ostvari u kontekstu posla kojeg obavlja, ciljevi su koje će nositi 21. stoljeće i godine promjena koje su pred nama“, izjavila je Lea Brezar, CEO Dhar media, konzultantica za organizacijsku kulturu i vođenje, spisateljica i pjesnikinja.

Konferencija će se održati 2. rujna 2021. od 9 do 16 sati u prostorijama škole Epoha, a ugostit će stručnjake iz područja organizacijske kulture i vođenja, antropologe i vrhunske govornike. Na sveukupno pet predavanja govorit će Lea Brezar, CEO Dhar media, kozultantica za organizacijsku kulturu i vođenje, spisateljica i pjesnikinja; Walter Faaij, korporativni antropolog i osnivač Green Culture Laba; Dijana i Viktor Vetturelli, osnivači konzultantske tvrtke VETTURELLI; Zrinka Jezdić, voditeljica AromaVita Instituta za istraživanje i razvoj primjene esencijalnih ulja s ciljem očuvanja mentalnog zdravlja i zadovoljstva na poslu/životu i Gregg Ward, MCEC, BCC, CMC – emeritus, nagrađivani autor, govornik, savjetnik, voditelj, izvršni trener.

„Organizacijski lideri moraju prihvatiti da je pandemija promijenila živote sviju nas. Jednostavno je nelogično pomisliti da će se naši zaposlenici i tvrtke funkcionirati na potpuno isti način kao i prije. Umjesto toga, moramo prepoznati da su stvari drugačije i da moramo prilagoditi sebe i svoje tvrtke ako želimo napredovati u ovom novom postpandemijskom svijetu. Vjerujem da sve započinje s poštovanjem: poštivanje naših zaposlenika koji sada na svijet, svoj život i svoj rad gledaju drugačije, te poštovanje naših kupaca/klijenata koji od nas imaju nova i drugačija očekivanja. Ako imamo poštovanja, možemo se prilagoditi na odgovarajući način, a zauzvrat ćemo biti poštovani. Od tog trenutka dalje je sve pitanje strategije i izvršenja. Ne kažem da će to biti lako, ali kažem da bez poštovanja neće biti moguće učinkovito se prilagoditi i promijeniti“, rekao je Gregg Ward, nagrađivani autor, govornik, savjetnik, voditelj, izvršni trener te jedan od govornika na konferenciji.

Prijaviti se možete na službenoj web stranici konferencije.

Vrijeme je za stvaranje organizacijske kulture promjene, odnosno za njezinu transformaciju u ovim izazovnim vremenima.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup