Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Promjenom svijesti bojimo svijet u zeleno – EU Ecolabel!

Promjenom svijesti bojimo svijet u zeleno – EU Ecolabel!

Došlo je vrijeme u kojem potrošači postaju sve osvješteniji o zdravlju i ekologiji te biraju samo najkvalitetnije proizvode i usluge s visokim standardom, no uz toliki izbor proizvoda i usluga koje se nazivaju zelenima, može biti teško odabrati onaj kojem možemo vjerovati.

EU Ecolabel je je  službena oznaka Europske unije koja označava prestižne proizvode prijatelje okoliša.

Znak zaštite okoliša EU Ecolabel je dobar za okoliš i dobar za tebe. Biraj zeleno – napravi odgovoran odabir za sebe i svoju obitelj. Lakše je nego što misliš!

EU Ecolabel je pouzdana okolišna oznaka Europske komisije i tijela državnih vlasti u svakoj državi članici EU, uključujući i Island, Norvešku, Švicarsku i Tursku. Znak EU Ecolabel mogu dobiti samo oni proizvodi koji udovoljavaju propisanim mjerilima koji se temelje na  životnom ciklusu proizvoda, a svi proizvodi koji nose znak EU Ecolabelosmišljeni su kako bi njihov utjecaj na okoliš bio manji od istovrsnog proizvoda.

EU Ecolabel daje potvrdu potrošačima da proizvodi i usluge koje koriste zadovoljavaju visoke standarde zaštite okoliša te ujedno olakšava odabir proizvoda ili usluga koje manje opterećuju okoliš.

EU Ecolabel oznaka dokazuje da su donesene najbolje odluke za okoliš u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda, te da su proizvodi visoko učinkoviti i daju veću vrijednost za novac!

Imaš proizvod, kamp ili hotel? Postani i ti brand koji štiti okoliš! EU Ecolabel je za tebe. EU Ecolabel ima razvijena mjerila za 29 skupina proizvoda te za usluge turističkog smještaja – za hotele i kampove.

EU Ecolabel prvi je znak zaštite okoliša i službena oznaka Europske unije koja označava  usluge smještaja u turizmu koje su prijatelji okoliša. Najbolji eko-hoteli svijeta koji, osim što prvenstveno štede energiju i vodu, a time i novac, čuvaju okoliš i potiču svoje goste na promišljanje o ljepoti prirode i načinima čuvanja okoliša. Svaki pojedinac čini razliku ukoliko živi ekološki svjesno te su to shvatili i brojni turistički djelatnici diljem svijeta, a takva svijest u sve većoj mjeri budi se i diljem Hrvatske. Veliki hoteli i hotelski resorti, ali i kampovi značajni su potrošači energije i vode i imaju značajan „okolišni otisak“.

Zeleno gospodarstvo rastući je trend u Europi i svijetu, a EU Ecolabel je oznaka kojoj potrošači mogu vjerovati – biraj zeleno, napravi odgovoran odabir za svoju tvrtku.

Više informacija potražite na http://www.mzoip.hr/hr/okolis/eko-oznake.html.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike pokrenulo je na Facebooku stranicu „EU Ecolabel Hrvatska“. Putem ove društvene mreže komunicirat će se aktualna događanja, novosti i druge zanimljive informacije vezane uz znak EU Ecolabel.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup