Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Pripremite se za Dane komunikacija!

Pripremite se za Dane komunikacija!

Šesto izdanje najvećeg komunikacijskog festivala Dana komunikacija održat će se od 12. do 15. travnja 2018., a domaćin će još jednom biti grad Rovinj i kreativni ambijent dizajn hotela Lone. Dani komunikacija posebno su poznati i po dodjelama nagrada za prestižna natjecanja kao što su Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions, te nezaboravnim koncertima i partijima, a kako se i u nadolazećem izdanju festivala očekuje iznimno veliki broj posjetitelja, preporučamo da rezervirate svoje mjesto već sada.

Visoka očekivanja od novog izdanja već je sada potvrdila i direktorica festivala Dunja Ivana Ballon, koja je najavila simbiozu tehnologije i kreativnosti kao temu šestog izdanja Dana komunikacija: ˝Prošla godina bila je rekordna po svim pokazateljima, a ove godine pripremamo zasigurno najbolje izdanje festivala do sad. Intenzivno radimo na bogatom programu s fokusom na tehnologiju koja u sprezi s vrhunskim idejama daje razorne rezultate. Zato ćemo ove godine dovesti najbolje stručnjake iz cijelog svijeta  koji će govoriti o vrućim temama naše industrije, inovacijama, tehnologiji, idejama i upravljanju podacima.˝

Dunja Ivana Ballon (foto: Pixsell)

Srušeni svi rekordi

Prethodno izdanje festivala srušilo je sve rekorde – ostvareno je 2.400 registracija, a 98% sudionika preporučilo je festival svojim kolegama te izjavilo kako se želi vratiti iduće godine. Prijavljeno je ukupno 227 natjecateljskih projekata, a festival je srušio rekorde i u smislu dodijeljenih nagrada kojih je bilo čak 50, a koje je odabralo preko 40 članova žirija.

Tijekom tri dana festivala, posjetitelji su imali priliku upiti znanje čak 16 internacionalnih predavača mahom odlično ocijenjenih, među kojima su bili politički konzultant Alex Braun, osnivač torrent portala The Pirate Bay Peter Sunde, suosnivač agencije CP+B Chuck Porter, Natasha Jen iz dizajn studija Pentagram i mnogi drugi. Preko 90 tvrtki i institucija podržalo je projekt što također potvrđuje status Dana komunikacija kao najvažnijeg strukovnog događanja industrije tržišnih komunikacija u Hrvatskoj.

Osim predavanja renomiranih stručnjaka iz industrije oglašavanja i odnosa s javnošću, program Dana komunikacija poznat je i po dodjelama nagrada za prestižna natjecanja kao što su Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions, te nezaboravnim koncertima i partijima.

SNASK (foto: Pixsell)

Kao i dosadašnjih godina, festival će u velikom broju privući oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i sve ostale profesionalce iz komunikacijske industrije.

Radi velikog interesa za festival, kompletna ponuda smještaja u hotelu Lone prošle je godine bila rasprodana u samo tri tjedna. Stoga ove godine organizatori sve zainteresirane pozivaju da čim prije isplaniraju svoju odlazak u Rovinj te rezerviraju svoj smještaj i kotizacije.

Rane prijave za kotizacije i smještaj bit će otvorene do 13. veljače 2018. Smještaj u hotelu Lone do tada se može rezervirati po posebnim cijenama samo za sudionike festivala, a svi koji će biti smješteni u Loneu ostvaruju dodatni popust na cijenu kotizacije već od 300 kn po osobi.

Više informacija pronađite na www.danikomunikacija.com

Rezervirajte svoju kotizaciju i smještaj na vrijeme – budite dio festivala koji ruši sve rekorde!

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup