Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Prijavite se za konferenciju Hrvatsko energetsko tržište u europskoj energetskoj uniji

Prijavite se za konferenciju Hrvatsko energetsko tržište u europskoj energetskoj uniji

Ekonomski fakultet Zagreb i KPMG Hrvatska kao glavni partner i sponzor organiziraju Energetsku konferenciju: HRVATSKO ENERGETSKO TRŽIŠTE U EUROPSKOJ ENERGETSKOJ UNIJI koja će se održati u petak, 20. travnja 2018. godine u 09:00 sati, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Trg J. F. Kennedyja 6. Prijave za konferenciju traju do 16. travnja 2018. godine.

Cilj ove konferencije je potaknuti razmjenu ideja i iskustava te pružiti praktične preporuke za unapređenje energetskoga tržišta Republike Hrvatske kroz dijalog glavnih tržišnih sudionika i državnih tijela.

Konferencija je namijenjena stručnjacima iz područja energetike, poslovnoj i akademskoj
zajednici, javnim i privatnim tvrtkama,  Vladinim i nevladinim organizacijama te zainteresiranim predstavnicima medija. Program konferencije je zamišljen u tri panela, kojima će prethoditi pozvana predavanja koja će održati doc.dr.sc. Tomislav Ćorić, Ministar zaštite okoliša i energetike, Laszlo Horvath sa Energetskog instituta Hrvoje Požar te predstavnik Europske komisije. Eminentni stručnjaci povest će raspravu o aktualnim temama iz područja energetike u okviru tri panela:

  • Panel 1. Energetska strategija
  • Panel 2. Energetska infrastruktura
  • Panel 3. Tržište, regulacija i obnovljivi izvori energije

Detaljan program i popis govornika, kao i detalje vezane za prijavu možete naći na mrežnoj stranici energetske konferencije https://energetska-konferencija.net.efzg.hr/home.

Događaj će biti organiziran u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša i energetike, a Energetski institut Hrvoje Požar je programski partner konferencije.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup