Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Prijave za SFZGB2017 su otvorene!

Prijave za SFZGB2017 su otvorene!

Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način? Jednostavno, prijavi se, postani jedan od odabranih timova u predakceleracijskom programu Startup factory Zagreb i na dobrom si putu da ostvariš svoj poslovni uspjeh!

Zašto se prijaviti?

Odabranim startup timovima pruža se strukturirana edukacija, mentorstvo, financijska potpora iz fonda od ukupno 100 000 eura te podrška i umrežavanje sa startup zajednicom. Startup Factory Zagreb program pokrenut je od strane Razvojne agencije Grada Zagreba. Cilj ovog predakceleracijskog programa je poticanje razvoja novih smart city proizvoda i rješenja.

Od dobre ideje do uspješnog poslovanja

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom programa. U sklopu ovogodišnjeg programa do 20 timova imati će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobiti će infrastrukturnu, edukacijsku, mentorsku i financijsku podršku kroz 10 tjednih modula. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Prijave mogu biti iz  4 tematska područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism i Smart Living – Silver Economy.

Ovaj jedinstveni javno financirani “no equity” program (bez ulaska u vlasničku strukturu) pokrenut je po prvi puta prošle godine. Timovi Dare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Pozivaju se svi startupovi i razvojni timovi s inovativnim Smart City rješenjima da se prijave za sudjelovanje u programu već danas.

Više informacija doznajte na web stranici: http://startupfactory.tehnopark.hr/. Prijave se zaprimaju putem linka na: http://startupfactory.tehnopark.hr/Prijava.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup