Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Predstavljanje „B Light“ projekta: poduzetnicima gotovo 53 milijuna kuna

Predstavljanje „B Light“ projekta: poduzetnicima gotovo 53 milijuna kuna

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira svečanu konferenciju povodom predstavljanja projekta „B Light“ sheme za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima, u ponedjeljak, 26. lipnja u Panonskom drvnom centru kompetencija u Virovitici (Poduzetnička zona II 16) s početkom u 11 sati.

„B Light“ shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. Ukupna vrijednost bespovratnih potpora za poduzetnike iznosi gotovo 53 milijuna kuna. Projekt provodi HAMAG-BICRO kao glavni korisnik te sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija s programskog područja Mađarska-Hrvatska.

Konferenciju će otvoriti Boris Guina, zamjenik predsjednika Uprave HAMAG-BICRO-a, zajedno sa visokim predstavnicima mađarskih i hrvatskih partnera nakon čega slijedi predstavljanje projekta i primjera uspješne priče transnacionalne suradnje. Popodnevni dio konferencije predviđen je za radionice za poduzetnike i „jedan na jedan“ (B2B) sastanke.

Program konferencije

U sklopu navedenog projekta HAMAG-BICRO je 9. lipnja, 2017. godine, otvorio prvi krug natječaja  za dostavu projektnih prijedloga „Light Concept“. Sredstva od gotovo 20 milijuna kuna osigurana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više informacija o natječaju dostupno je na službenim stranicama Agencije www.hamagbicro.hr, dok se dodatne informacije o projektu „B Light“ shema mogu pronaći na web platformi projekta. Na događaj se možete prijaviti preko sljedeće poveznice: http://bit.ly/2snQ2z5.

FOTOHAMAG-BICRO

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup