Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

PR događaj godine – 15. jubilarna PROPR konferencija

PR događaj godine – 15. jubilarna PROPR konferencija

15. jubilarna PROPR konferencija okupila vodeće stručnjake na području odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama kako bi razmjenili znanja, ali i kako bi čuli o trendovima u komunikacijskoj industriji. Na konferenciji je sudjelovalo više od 220 sudionika iz 15 zemalja, a dodijeljene su i PROPR Awards zaslužnim sudionicima PR struke.

Konferenciju je otvorio utemljeitelj i predsjednik organizacijskog odbora, Danijel Koletić, koji je prilikom otvorenja istaknuo: “Iza nas je 15 godina u pokretu. Povezujemo struku odnosa s javnošću s jednim ciljem da se o njoj čuje i da se vrednuje njezina pozicija. U 15 godina okupili smo više od 2800 sudionika, započeli smo regionalno, a danas se usuđujem reći da smo vodeći međunarodni PR događaj u regiji. PR industrija se transformira, no unatoč tome ona će ovisiti o kreativnosti. Kriza s kojom će se suočavati je medijska pismenost budući da nove generacije slabo percipiraju pismene sadržaje već više koriste video i fotografiju, ali to ne znači da će tradicionalni izvor informacija i mediji nestati, barem ne u sljedećih 10 godina. Razlog tome je broj osoba koji su stekli naviku informirati se putem tih medijskih kanala. Budućnost PR-a vezana je za nove tehnologije i stalne prilagodbe i transformacije.”

Na konferenciji je održano 14 predavanja od kojih ističemo izlaganja Brysona Thorntona, regionalnog direktora za komunikacije istočne Europe, Srednjeg istoka i Afrike u Philip Morrisu, Johna Shielda, direktora komunikacija u BBC-u te Francisa Inghama, generalnog direktora PRCA-e i izvršnog direktora ICCO-a.

Dodijeljene prestižne nagrade PROPR Awards zaslužnim sudionicima za razvoj struke

Ovogodišnji dobitnici priznanja PRO.PR Awards iz Hrvatske su prof.dr.sc. Smiljana Leinert Novosel s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu; Violeta Colić iz Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri a njenu nagradu je preuzeo kolega iz ureda Marko Valentić te Dražen Dretar iz grada Varaždina.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Europi. Ukupno su dodjeljene 24 nagrade , titulu Vision City je dobio grad Šibenik, nagradu koja se dodjeljuje menadžeru iz države domaćina konferencije, Vision Manager je gđa Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba. Po prvi puta je dodjeljena nagrada PROPR Infigo Award za životno djelo, a dodijeljena je Ekremu Dupanoviću.

Uz navedene dobitnike iz Hrvatske, ovogodišnji dobitnici su i Jasmina Roškar iz Pošte Slovenje, Sebastjan Šik iz Luke Koper, Aleš Udir iz Iskratel, Ilarija Bašić iz MITA groupe, Ratko Kovačević iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Nikolina Zeljko iz Spark poslovni park Mostar, prof.dr.sc. Tamara Vlastelica sa Sveučilišta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotica, Arsen Rudan iz Air Serbia, Evridika Nikolovska iz Telekoma Makedonije, Natalija Milić iz Molson Coors-Pivara Trebjesa, Francis Ingham iz PRCA, Toni Muzi Falconi iz Methodos iz Italije, Yogesh Joshi iz Organizacije poslovnih komunikatora u Indiji, Ingrid Vogl iz Udruženje za odnose s javnošću Austrije, Elena Zelinskaya iz Rusije, Maxim Behar iz ICCO PR te Mohamed Essa M Al Fadala iz katarskog Olimpijskog odbora.

“Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dijele svoja znanja i iskustva s ciljem inspiriranja struke odnosa s javnošću. PROPR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću koju s ponosom nastavljamo”, izjavio je predsjednik komisije PROPR Awards, Danijel Koletić.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup