Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Pozitivan planer za vidljiv rezultat

Pozitivan planer za vidljiv rezultat

 Ako ste trenutno u procesu poslovnog darivanja i u odlukama kako motivirati sebe te kako obradovati svakog klijenta kojem se želite zahvaliti za ovogodišnju suradnju, na pravom ste mjestu i nastavite čitati.

Jedinstven pozitivni planer će i vas i one kojima ga poklonite potaknuti na promišljanje. Ako želite na jednom mjestu kroz alate, znanje i poslovni dar učiniti razliku u poklonima, onda je ovaj planer pravi odabir za vas. Ovaj personalizirani planer uputit će vas kako uspješno zadati cilj, postaviti strategiju, a držat će vas budnim na dnevnoj bazi za nove prilike i izazove ako se budete držali uputa.

Poklonite sebi i drugima uspjeh!

 Na putu do pravilnog postavljanja ciljeva, ovaj planer će vas :

  1. emocionalno osvijestiti – prateći svoja emotivna stanja lakše ćete prepoznati strategiju kada najbolje funkcionirate;
  2. motivirati – pokrenut će vas kroz alat zvan ‘zahvalnost’ na akciju i nove izazove;
  3. fokusirati – kada u dnevnim izazovima stavite fokus na dobre, a ne na loše ishode, otvaraju vam se novi uvidi i nova rješenja jer ono na čemu vam je fokus, to raste;
  4. potaknuti na promjene – mijenjanjem navika kroz ‘Krug životnih vrijednosti’ dobit ćete novu perspektivu i sasvim nove ciljeve;
  5. afirmirati – buditi u vama pozitivan stav i davati upute kako su to radili uspješni;
  6. podsjetiti tko ste i zašto radite to što radite;
  7. omogućiti vam izmjeriti uspjeh jer ako izostaje uspjeh, moći ćemo se pitati radimo li stvari dobro ili trebamo ponovno nešto promijeniti.

Pitate se što pokloniti sebi i poslovnim partnerima ili svojim zaposlenicima za nadolazeće blagdane?

Kako ih poslovnim darom oduševiti?

Postoji li poklon koji će ih podsjećati na dobra iskustva, zajedničke poslovne uspjehe, vlastite vrijednosti te ih potaknuti  na akciju i djelovanje?

Kako poklonom postići da ljudi s kojima surađujete postanu uspješniji i zadovoljniji?

Ako se pitate što darivati i želite biti drugačiji, poklonite sebi i drugima upute kako doći do uspjeha.

Poklonite si ove godine jedinstveni i personalizirani planer koji će vas i druge potaknuti na proaktivnost, motivirati, fokusirati na bitno i dovesti do rezultata!

‘Pozitivan planer za vidljiv rezultat’ potiče emocionalnu inteligenciju, mijenja navike i upućuje  na nove uvide i rješenja.  U sebi sadrži alate i tehnike kojima se koriste uspješni pojedinci na putu do ostvarenja zadanih ciljeva.

Prateći upute, podučava nas kako biti sretnija, zdravija i uspješnija osoba, i zato, neka vam 2018. godina bude najuspješnija do sada, uz poklon kojim ćete doživjeti transformaciju!

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup