Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Posljednji poziv za prijavu uspješnih scale-up tvrtki iz Italije i jugoistočne Europe na 4. izdanje ScaleIT godišnjeg događaja

Posljednji poziv za prijavu uspješnih scale-up tvrtki iz Italije i jugoistočne Europe na 4. izdanje ScaleIT godišnjeg događaja

ScaleIT poziva start-up tvrtke iz Italije i jugoistočne Europe da se prijave na 4. izdanje svojeg godišnjeg događaja koji spaja najuspješnije start-up tvrtke iz Južne i Jugoistočne Europe s globalnim investitorima i fondovima ulaganja u rizični kapital. U proteklih 30 mjeseci, sudionici ScaleIT događaja prikupili su više od 140 milijuna dolara ulaganja, više od 25% ukupnog kapitala prikupljenog u Italiji u istom razdoblju (4. tromjesečje 2015. – 1. tromjesečje 2018.).

Među poznatijim tvrtkama koje su uspješno porasle kao rezultat sudjelovanja u ScaleIT događajima nalaze se: Motork, Bemyeye, Musement, Tok.tv, Shopfully, Cuebiq, Spreaker (danas združen u Voxnest). Među odabranim start-up tvrtkama iz prošlogodišnjeg izdanja, njih tri – Artemest, Soundreef i HelloHungry.com – zaključile su nove krugove ulaganja u manje od 4 mjeseca nakon događaja.

Scale-up tvrtke koje ispunjavaju uvjete mogu se prijaviti na www.scaleit.biz/apply do subote, 30. lipnja 2018.

Photos by: www.gabrielezanon.com

 Uvjeti prihvatljivosti:

  • ostvaren promet od najmanje 1 milijun eura u proteklih 12 mjeseci ili barem 1 milijun korisnika mjesečno (u slučaju elektroničkih B2C tvrtki)
  • rast od oko 100% u odnosu na isto razdoblje prošle godine
  • najmanje 20% ukupnog prometa ostvareno u inozemstvu ili postojanje jasne i održive strategije internacionalizacije

Uži izbor bit će objavljen do 31. kolovoza i odabranim će tvrtkama biti omogućeno sudjelovanje u dvodnevnom događaju 17. i 18. listopada 2018. u Milanu. Na događaju će scale-up tvrtke predstaviti svoj poslovni model javnosti i imati individualne sastanke s međunarodnim investitorima i fondovima ulaganja u rizični kapital (krugovi ulaganja serije A, B i C u iznosu od 3 do 30 milijuna eura).

Lorenzo Franchini, suosnivač ScaleIT, komentirao je: „Tijekom prethodnih događaja, ScaleIT je izgradio odnos povjerenja s više od 350 investitora iz Europe, SAD-a, Azije i Izraela. To je bilo moguće jer smo im predstavili tvrtke visoke kvalitete“.

Među fondovima ulaganja u rizični kapital koji su sudjelovali u prethodnim izdanjima nalaze se:

Amadeus Capital, Ardian, Cisco Investments, DN Capital, Draper Esprit, EarlyBird, Eight RoadsHighland EuropeHoltzbrinck VenturesIdinvestIndex Ventures, Iris Capital, Nauta Capital, OmnesPartech Ventures.

Ovogodišnji partneri događaja: Euronext, McKinsey, Orrick , Amazon Web Service, Salesforce, Silverpeak, Badenoch & Clark, Ludovici, Piccone & Partners, Endeavor, ABC Accelerator, Startups.watch, U-Start and  U.S. Consulate General Milan.

Photos by: www.gabrielezanon.com

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se