Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Weekend.17 u rujnu će u Rovinju ugostiti AI Weekend!

Weekend.17 u rujnu će u Rovinju ugostiti AI Weekend!

Najveći regionalni festival, Weekend Media Festival od samih početaka prati trendove i aktualnosti te će ove godine, osim medijske, marketinške, komunikacijske i HR industrije, u staroj Tvornici duhana u Rovinju okupiti i najjača imena regionalne i svjetske zajednice koja razvija alate temeljene na umjetnoj inteligenciji. U svijetu u kojemu se umjetna inteligencija već infiltrirala gotovo u svaki segment poslovanja, AI Weekend će od 19. do 22. rujna biti jedan od prvih takvih festivala koji povezuje AI zajednicu s poslovnim i medijskim svijetom. 

„Weekend Media Festival od svog prvog izdanja izlazi iz okvira, svake godine raste i širi se u nova područja. Trudimo se predvoditi trendove, pa ćemo na Weekendu.17, osim HR.Weekenda i profesionalaca iz sektora ljudskih potencijala koji će na jesen imati svoje drugo izdanje, ugostiti i domaću i svjetsku zajednicu vezanu uz AI. Već smo prošle godine otvorili mnogobrojne teme vezane uz promjene koje nam je u poslovanju donijela umjetna inteligencija, ali s obzirom da mnogi revoluciju koja se trenutno događa u tech svijetu, uspoređuju s onom koju je napravila pojava Interneta, uvjereni smo da te teme zaslužuju poseban festival.“, objasnio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala i agencije Pepermint.

Tomo Ricov

AI Weekend održat će se u isto vrijeme i na istom mjestu, ali s posebnim predavačima iz cijele Europe i Amerike i temama koje će problematizirati sve promjene koje nam je umjetna inteligencija donijela i koje će tek donijeti. Ideja je povezati sve stručnjake na jednom mjestu u idiličnom Rovinju u zadnjem weekendu u rujnu, koji je već prepoznat kao najbolje mjesto za networking, razmjenu poslovnih ideja i zabavu u regiji.

„AI zajednica u Hrvatskoj oduševljena je što ćemo biti dio Weekenda.17 i imati priliku proširiti znanje i poznanstva i s drugim industrijama. Umjetna inteligencija toliko prožima suvremeni svijet da ne postoji industrija koju AI nije dotakla ili će tek dotaknuti, pa je spoj medijske i marketinške industrije s IT profesionalcima bio neminovan. Hrvatska se već u tehnološkom sektoru po broju jednoroga dokazala kao jedna od moćnijih tech scena s obzirom na broj stanovnika, a ovim festivalom želimo Hrvatsku staviti na mapu svjetskih tech konferencija. Weekend.17 idealno je mjesto za razmjenu svih informacija, znanja i ideja, te povezivanje, svjetske tehnološke scene s regionalnim poslovnim svijetom.“, tvrdi Martina Silov, predsjednica CroAI udruge u Hrvatskoj i direktorica AI Weekenda.

Martina Silov

Weekend obitelj tako se proširila na još jednog člana, uz HR.Weekend koji je prošle godine u Rovinju oduševio pripadnike brzorastuće industrije ljudskih potencijala i otvorio mnogobrojna važna pitanja među HR profesionalcima, poslodavcima i tvrtkama, kao i među svima onima koji su zainteresirani za razvoj i primjenu inovativnih strategija u upravljanju ljudskim potencijalima.

„Prvi HR. Weekend je bio toliko uspješan da već za drugi pripremamo brojne novosti, poput još jedne dvorane u kojoj će predavanja imati neki od najvećih svjetskih stručnjaka iz područja HR-a koji danas više nije “kadrovska” tema već jedan od najvažnijih stupova svake kompanije. Tako je i nastala ideja HR.Weekenda, festivala koji je više od konferencije, s brojnim panelima i predavanjima na kojima će sudjelovati svi najbitniji akteri ove industrije, ali i onim važnim “weekend” doživljajem – druženjem, networkingom i dobrom zabavom. Uz to, svi posjetitelji HR.Weekenda moći će sudjelovati u programu Weekend Media Festivala, AI Weekenda i obrnuto, čime ćemo sve sudionike integrirati, a ne izolirati, što nam je bio cilj od prvog dana“, izjavio je Daniel Ackermann, direktor HR.Weekenda.

Daniel Ackermann

Već sada je očito, Weekend.17 bit će najveći i najspektakularniji do sada, zato osigurajte svoje ulaznice na vrijeme na www.weekend.hr i pratite nas na društvenim mrežama FB, IG i Linkedin. Ulaznice za HR.Weekend možete pronaći ovdje kao i zapratiti sve novosti na FB, IG i Linkedin kanalima. Sve informacije o AI Weekendu možete pronaći ovdje, a više informacija pronađite na FB, IG i Linkedin kanalima..

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup