Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Otkrijte snagu coachinga – Kako uspješno vođenje timova postaje realnost

Otkrijte snagu coachinga – Kako uspješno vođenje timova postaje realnost

Upoznajte jedan od najmoćnijih alata u svijetu poslovnog vođenja – coaching. Što je coaching? To je proces usmjeren na poticanje individualnog i timskog razvoja, koji pomaže pojedincima da prepoznaju svoje potencijale, postave ciljeve i pronađu načine za postizanje tih ciljeva.

U coachingu se koriste različite metode i tehnike kako bi se postigao najbolji mogući rezultat. Primjerice, postavljanje ciljeva, postavljanje pitanja koja potiču razmišljanje, aktivno slušanje, pružanje povratnih informacija, te postavljanje akcijskih koraka ključni su elementi coachinga.

Kako coaching može pomoći managerima u vođenju timova? Pa, zamislite ovako: Coaching omogućuje managerima da razviju dublje razumijevanje svojih timova. Kroz postavljanje pravih pitanja i aktivno slušanje, menadžeri mogu bolje razumjeti snage, slabosti, ciljeve i motivacije svojih suradnika. Time se stvara atmosfera povjerenja i podrške, što rezultira motiviranijim i produktivnijim timovima.

Također, coaching omogućuje managerima da rješavaju izazove na efikasan način. Korištenjem coaching tehnika, manageri mogu potaknuti kreativno razmišljanje i suradnju unutar tima, pronalazeći inovativna rješenja za poslovne probleme.

Mirakul Edukacijski centar ovog proljeća provodi edukacijski program Coaching Management Training’ . Kroz program polaznici će imati priliku dublje se upoznati s coachingom i naučiti kako ga primijeniti u svakodnevnom vođenju timova. Program se provodi kroz 4 modula i uključuje teme poput postavljanja ciljeva, komunikacijskih vještina, upravljanja performansama i mnoge druge.

U sklopu našeg programa, provest ćemo vas kroz sve ključne koncepte i tehnike coachinga, pružajući vam priliku da razumijete kako ih primijeniti u svakodnevnom vođenju tima. Bilo da ste iskusni lider ili tek ulazite u menadžerske vode, naš program će vam pomoći da:

Razvijete dublje razumijevanje vašeg tima: Naučit ćete kako postaviti prava pitanja i aktivno slušati kako biste bolje razumjeli potrebe i ciljeve vaših suradnika.

Potaknete osobni razvoj: Otkrit ćemo vam tehnike koje će vam pomoći da podržite osobni i profesionalni razvoj vaših zaposlenika, stvarajući tako motiviranije i zadovoljnije timove.

Rješavate izazove učinkovito: Naučit ćete kako koristiti coaching alate za rješavanje problema i izazova na poslu, potičući inovativno razmišljanje i suradnju unutar tima.

Postignete Izvrsnost u Vođenju: Kroz praktične primjere i simulacije, steknut ćete povjerenje i vještine potrebne za vođenje tima prema vrhunskim rezultatima.

Ne propustite priliku postati inspiracija za vaš tim i ostvariti svoj puni potencijal kao manager. Pridružite nam se na našem edukacijskom programu i krenimo zajedno na put prema izvrsnosti.

Pridružite nam se i zajedno otkrijmo kako coaching može transformirati vaše vođenje, a sve pod vodstvom Davorke Tolić.

 

Za više informacija i prijavu, kontaktirajte nas na edukacija@mirakul.hr i provjerite detalje o programu na poveznici

 

Vaš put ka izvrsnosti počinje ovdje!

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup