Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Osječki start-up pozvan na najveći svjetski turistički sajam

Osječki start-up pozvan na najveći svjetski turistički sajam

Na najvećem svjetskom turističkom sajmu, koji  se održava od 8.-12. ožujka 2017. u Berlinu,  start-up nastao u „osječkoj silicijskoj dolini“ najsuvremenijom svjetskom tehnologijom predstavit će bogatstva i ljepote Hrvatskih turističkih destinacija.

Organizatori ITB Berlin i UNWTO pozvali su predstavnike te male osječke tvrtke da 9. ožujka 2017, u 16:00 sati, pred predstavnicima 187 zemalja održe predavanje na temu: „Uspješna digitalizacija Hrvatskog turizma“.  S obzirom da je Pointers među prvih 5 projekata u svijetu koji je turističke destinacije obradio i prikazao u VR 360° tehnologiji a koja predstavlja jednu od najbrže rastućih prezentacijskih tehnologija u svijetu, isti je zamijećen od strane svjetskih turističkih stručnjaka.

Pointers će na samostalnom izložbenom prostoru u paviljonu 6.1/127, posjetiteljima omogućiti da i putem VR 360°  (Virtual reality tehnologije)  osjete stvarnu prisutnost i ljepote jadranske obale, plaža, mjesta zabave, opuštanja, arheoloških atrakcija…

Pointers destinacije predstavlja putem 7 najjačih mobilnih platformi, te sa više od 40 različitih bitnih funkcionalnosti olakšava turistima izbor destinacije i odabir relevantnih informacija.

Radi se o projektu koji objedinjuje sve trenutno najutjecajnije i najpopularnije društvene mreže, pokriva web prostor s mobilno prilagođenom internet stranicom. Sve informacije sinkronizirane su putem posebno prilagođenih mobilnih aplikacija za Android i iOS i predstavljene su na dlanu smart telefona i tableta.

Projekt Pointers obrađuje sve nekomercijalne i komercijalne sadržaje ciljane destinacije kojima se u toj količini detalja ne bavi ni jedna mobilna aplikacija ili web stranica. To je izuzetno bitan segment turističkom sektoru odnosno našem cijenjenom gostu. Sve informacije objedinjujemo vrlo detaljnim i, prije svega, 100 % točnim GPS lokacijama. Opisom svih karakteristika sadržaja, navigacijom do točke interesa, audio vodičem, video materijalima te nizom drugih pojedinosti koje gostu kao i domaće stanovništvu pružaju detaljan uvid u željeno odredište te ga izravno vode do njega.

Više o aplikaciji saznajte na: www.pointers-croatia.com/

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup