Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Osječki Lio napravio najveći hrvatski jastuk

Osječki Lio napravio najveći hrvatski jastuk

Osječka tvrtka Tekstil LIO d.o.o. ovih je dana izradila najveći jastuk u Hrvatskoj. Dimenzije jastuka su 237 cm x 300 cm, jastuk je težine 30 kg.

Napravljen je od pamučne tkanine, a punjen silikoniziranim vlaknom u obliku kuglica. Poticaj za ovaj pothvat bio je skrenuti pozornost javnosti na proizvodne mogućnosti hrvatske tekstilne industrije te na važnost kvalitetnog i zdravog sna za ljudsko zdravlje. Odabir odgovarajućeg jastuka iznimno je bitan za neometan i miran san.

Najveći hrvatski jastuk bit će izložen u diskontu tvrtke LIO (Kralja Petra Svačića 61, Osijek), a zainteresirani građani mogu ga doći pogledati do Uskrsa. Pozivaju se svi zainteresirani da posjete LIO diskont i pogledaju kako izgleda najveći hrvatski jastuk. Jastuk će za Uskrs biti darovan Osječkom vrtiću Nevičica.

Tekstil LIO d.o.o. je hrvatski proizvođač jastuka, pokrivača i posteljine s dugom tradicijomčija povijest seže u davnu 1901. godinu, a svoju je kvalitetu, uz kontinuirana poboljšanja, zadržao do danas, te je nositelj znaka “HRVATSKA KVALITETA”. LIO je proglašen najuspješnijom tvrtkom u županiji u 2005. godini u kategoriji malih trgovačkih društava, kada mu je dodijeljeno priznanje ZLATNA KUNA. LIO, osim domaćinstava opskrbljuje velik broj hotela i apartmana. Svaki LIO proizvod pažljivo je i s ljubavlju izrađen od pomno biranih materijala.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se