Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Opatija će i ove godine od 8. do 10. svibnja ugostiti najveći skup plinske struke u Jugoistočnoj Europi

Opatija će i ove godine od 8. do 10. svibnja ugostiti najveći skup plinske struke u Jugoistočnoj Europi

Centar za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatska stručna udruga za plin – HSUP, članica Međunarodne plinske unije (IGU), najavljuju 34. MEĐUNARODNI ZNANSTVENOSTRUČNI SUSRET STRUČNJAKA ZA PLIN koji će se tradicionalno održati u Opatiji od 8. do 10. svibnja 2019. godine.

Jedna od najvećih međunarodnih plinskih konferencija i izložbi u regiji srednje i jugoistočne Europe očekuje sudjelovanje oko 600 stručnjaka za plin i energetiku, od čega 60-ak uglednih predavača i više od 40 izlagača iz 20 zemalja Europe i svijeta. Skup će obuhvatiti niz aktualnih tema važnih za plinsko gospodarstvo i energetiku koje se protežu duž cijelog lanca prirodnog plina.

Osim usmenih prezentacija znanstvenih i stručnih radova te tehničko-komercijalnih prezentacija, održat će se i posterska sekcija na kojoj će biti prikazani radovi brojnih stručnjaka iz različitih područja energetske struke.

Konferencija je uključena u Program stručnog usavršavanja HSUP-a te sudionicima konferencije osigurava 20-ak školskih sati stručnog usavršavanja o temama plina, energetike, osnova tehničke regulative i termotehničkih sustava i postrojenja.

Održat će se i izložba plinske opreme i tehnologije na kojoj će više od 40 domaćih i inozemnih izlagača prikazati napredna tehnička rješenja za plinsko gospodarstvo i energetiku. Skup nudi brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i tehničkih rješenja sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama te izlaganjem plinske opreme i tehnologije na unutarnjim i vanjskim izložbenim jedinicama. Interaktivni networking, ciljane tematske cjeline i renomirani govornici odlike su skupa koji spaja znanost, obrazovanje, struku i poslovne subjekte koji aktivno sudjeluju u plinskome gospodarstvu.

Više informacija o nadolazećem skupu plinske struke saznajte na https://susret.hsup.hr/ i kontaktirajte organizatore na e-mail: opatija@hsup.hr ili telefon 01/ 6189 590.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup