Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Op2M Vas poziva na specijalističke edukacijske programe u 2019. godini
,

Op2M Vas poziva na specijalističke edukacijske programe u 2019. godini

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na intenzivne specijalističke edukacijske programe u 2019. godini. U sklopu naše Op2M/Trainer linije usluga namijenjene specijalistima i menadžerima iz područja upravljanja portfeljem, sredstvima, aktivom i pasivom i likvidnošću, regulatornom uskladom, te svim tipovima rizika kojima su financijske institucije izložene u svom poslovanju, kao i ostalim profesionalcima koji žele graditi bazu svojih postojećih znanja i vještina, putem razvijanja kritičkog razmišljanja i prijenosa fokusa na metode provjerene u praksi.

Akademije su osmišljene kao jedinstveno multidisciplinarno edukacijsko iskustvo za suvremene financijske profesionalce i praktičare, koji žele ostati aktualni i relevantni unutar brzo mijenjajućeg poslovno-regulatornog konteksta.

Op2M specijalistički edukaciji programi u skladu su s regulatornom potrebom edukacija upravljačkih struktura financijskih institucija (predsjednika uprave, članova uprave, članova nadzornog odbora i nositelja ključnih funkcija u kreditnoj institiuciji). Temeljem Odluke donesene u sklopu Zakona o kreditnim institucijama (Čl. 17. st. 5.), stručna znanja upravljačkih struktura trebaju biti trajno prikladna što se postiže kontinuiranom edukacijom, koju su tvrtki Op2M povjerile brojne financijske institucije SEE Regije.

Op2M/Trainer otvoreni edukacijski programi sadrže module strukturirane prema aktualnim potrebama financijskih profesionalaca i praktičara. Izniman odaziv polaznika edukacijskih programa dokaz je važnosti i potrebe održavanja ovakvih vrsta regionalnih event-a, na kojima polaznici imaju priliku razmijeniti različita znanja i iskustva te na taj način učiniti dosadašnje poslovanje svoje institucije još uspješnijim i ujedno za sebe stvoriti konkretnu dodanu vrijednost.

Prenosimo neke od brojnih impresija sudionika Op2M specijalističkih edukacijskih programa, a ostale pronađite na Op2M web stranici unutar arhive akademija:

„Cijeli koncept sadržaj 3rd Annual Risk Management Academy je odlično zamišljen. Predavači su fenomenalni, naročito Stjepan Anić. Odlično objašnjava, pojašnjava i tera ljude na razmišljanje.“

„Smatram da je sadržaj 3rd Annual Risk Management Academy potpun i da su sve teme bile dovoljno obrađene. Obzirom na veličinu teme, smatram ga izuzetno dobro konstruiranim u smislu obuhvata komponenti teme.“

“Odlične ilustracije i držanje pažnje, razumljivost, humor…”

Meni je ovo najbolja i najkorisnija edukacija na kojoj sam bila. Sve pohvale!”

“Poseban dojam na mene su ostavili predavači tj. njihova stručnost zasnovana na višegodišnjem iskustvu“

Na Op2M web stranici možete pronaći sve potrebne informacije vezano za najavu edukacijskih programa, prijavu i smještaj te Obrazac za predbilježbu. Predbilježbom ćete osigurati svoje mjesto na edukacijskim programima koji Vam nude priliku da konsolidirate i rekapitulirate postojeća znanja te unaprijedite postojeći set kompetencija, a svaki polaznik će po završetku edukacije dobiti Certifikat.

Edukacijski programi održat će se u renomiranim hotelima DoubleTree by Hilton i Hotel Palace u Zagrebu, a organizator je osigurao i preferencijalne cijene smještaja za sudionike koji se tijekom trajanja edukacije odluče na noćenje u ovim hotelima.

Dosadašnji polaznici naših Op2M akademija, njihov veliki odaziv i dobivene impresije, svjedoče o jedinstvenosti ovih edukacijskih programa u SEE Regiji namijenjenih suvremenim financijskim profesionalcima i praktičarima te svima onima koji žele graditi i širiti bazu svojih postojećih znanja i vještina putem razvijanja kritičkog razmišljanja i prijenosa fokusa na metode provjerene u praksi. Po završenoj edukaciji bit ćete u mogućnosti promptno primijeniti stečena znanja.

Pozivamo Vas i da pročitate stručni članak Stjepana Anića, direktora tvrtke Op2M, na temu „Potreba za integriranim upravljanjem rizicima u financijskim institucijama i problem deficita kadrova sa specijaliziranim znanjima i vještinama“ koji je objavljen u BIZdirekt časopisu, medijskom partneru najave Op2M javnih specijalističkih edukacija u 2019. godini. Članak možete pronaći u tiskanom izdanju časopisa BIZdirekt objavljenog u studenome ili pročitajte online izdanje članka.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup