Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Održan poslovni sajam hrvatske IT industrije IT Biz Expo

Održan poslovni sajam hrvatske IT industrije IT Biz Expo

Prvi sajam hrvatske IT industrije  održan je 10. svibnja u prostorijama KRAŠ Auditoriumu u Zagrebu, a konferenciju su otvorile tvrtke HRPRO, Epson Hrvatska, Konica Minolta Hrvatska i Mondo Tera. Organiziran je u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom, krovnom informatičkom udrugom u Hrvatskoj.

U najavi konferencije Tomislav Kotnik, organizator konferencije, opisao je projekt  IT BIZ EXPO kao nacionalnu platformu za pokazivanje onog najboljeg što su IT tvrtke spremne pokazati javnosti koja kao takva ima ulogu educiranja ostalih industrija i segmenata gospodarstva i društva, a to je ono u što trebaju uložiti da bi optimizirali troškove, unaprijedili opću efikasnost te postali globalno kompetitivni, prenosi itbizcrunch.

Na temu Human Resources – Upravljanje ljudskim potencijalima u digitalno doba, Jasmina Lukačević pričala je o karakteristikama HRNET sustava koje omogućavaju implementaciju trendova i preporuka digitalnog doba.

Na temu Document i Print Management Tvrtko Ljubić iz tvrtke EPSON Hrvatska predstavlja inovativna EPSON poslovna rješenja.

Na konferenciji su predstavljena zanimljiva tehnološka rješenja te odabrane domaće poslovne aplikacije i rješenja pod nazivom 50UP!  Tehnološki napredak dio je odgovora na pitanje zašto IT u svijetu, ali i Hrvatskoj, raste, no postoji bojazan da zbog neprovođenja školskih reformi u budućnosti nećemo imati konkurentan kadar. Uz Tajanu Barančić, na forumu posvećenom Industriji 4.0 sudjelovao je CTO poznate tehnološke tvrtke Agrivi, Darko Gebaei, mladi karlovački inovator Albert Gajšak i Sergio Galošić, CEO tvrtke Klimaoprema, koja je gotovo u potpunosti robotizirala svoju proizvodnju.

Na konferenciji su također bili objavljeni rezultati istraživanja o trendovima ulaganja hrvatskih tvrtki u 2017. godini koje je sproveo portal IT Biz Crunch i njegova istraživačka jedinica ITBIU. Rezultate je predstavio prof. dr. sc Mirjana Pejić Bach s Katedre za informatiku pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u suradnji s kojom je istraživanje i sprovedeno.

FOTO: itbizcrunch

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup