Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda

Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda

Donijeti odluku o ulaganju u nove tehnologije oduvijek je predstavljalo izazov za tvrtke. Osim što se nameće pitanje kako novu tehnologiju uklopiti u poslovanje, važno je imati viziju vlastitog poslovnog modela budućnosti. Nove tehnologije omogućuju nove poslovne modele, ali zahtijevaju i drugačiji pristup razvoju proizvoda te povezanost s korisnicima. Također, kako bi tvrtke postale dio inteligentnog ekosustava, tehnologija mora imati mjerljivu vrijednost.

Uzimajući takvu perspektivu u obzir, tvrtka Cadcam Group organizira poludnevno management druženje ‘Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda’, 13. lipnja u hotelu Westin s početkom u 14.00h, na kojem je cilj managere hrvatskih tvrtki upoznati sa strategijama upravljanja poslovnim procesima, s novim poslovnim modelima te mogućnostima za nove poslovne prilike.

Predavači su inozemni stručnjaci s bogatim višegodišnjim iskustvom rada u industriji koji će kroz kratke prezentacije predstaviti nove poslovne modele i izazove s kojima se tvrtke susreću na putu transformacije u inovativna pametna poduzeća te kako mogu preoblikovati potrebe kupca u značajke krajnjeg proizvoda.

Jos Voskuil, poznat po svom blogu virtualdutchman.com, ima preko 20 godina iskustva rada s različitim PLM i PDM rješenjima. Oscar Torres, nakon što je predavao na poslovnim školama poput IQS School of Management, ESADE Business School i EUNCET danas pomaže izvršnim direktorima širom svijeta da transformiraju i razviju svoje poslovanje. Pierre Aumont, tijekom 18 godina iskustva rada u razvijanju poslovanja pomogao je brojnim tvrtkama transformirati poslovanje u skladu s modernim tehnologijama.

Panelisti Petar Bobek (Končar D&ST), Emil Perić (HGK), Stanko Škec (FSB) i Zlatko Šimunec (CADCAM Grupa) razgovarati će na temu tko predvoditi industrijsku revoluciju hrvatskog gospodarstva, što je ključno za primjenu 4. Industrijske revolucije gospodarstva u cjelini, ali i svake tvrtke pojedinačno kao i koliko je svaki od sektora društva spreman prihvatiti i ulagati u nove tehnologije i poslovna rješenja.

Detaljan program provjerite na web stranici organizatora.

Sudjelovanje je besplatno, no kako je broj mjesta ograničen potrebno je potvrditi svoje sudjelovanje putem web stranice CADCAM Grupe.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup