Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Novi podcast na sceni –  „Relax room“ by MojPosao!

Novi podcast na sceni – „Relax room“ by MojPosao!

Gost prve epizode podcasta je poduzetnik, investitor i osnivač portala MojPosao Nenad Bakić.

Nakon brojnih HR konferencija, tematskih webinara te stručnih predavanja i radionica odlučili smo se okušati u  ponešto drugačijem okruženju od onog na koje smo navikli i pridružiti se brzorastućoj i šarolikoj podcast sceni!

Iz te ideje nastao je „Relax room“, podcast u MojPosao produkciji!

Usprkos promjeni ambijenta, kroz podcast ćemo se i dalje baviti svim onim pitanjima, temama i pričama zbog kojih MojPosao od svog osnutka predstavlja ‘centralno mjesto na hrvatskom tržištu rada’. I dalje ćemo pratiti aktualne trendove i kretanja u svijetu zapošljavanja, nuditi savjete i korisne informacije vezane uz selekcijske procese te pričati inspirativne priče onih koji svojim radom domaće tržište rada mijenjaju nabolje.

Kako bismo ostvarili naš naum, dat ćemo sve od sebe kako bismo u naš improvizirani studio u Strojarskoj 20  (u naš, kako ga nazivamo, Relax room po kojem je podcast i dobio naziv) pozivali stručne i interesantne goste od kojih možemo puno toga zanimljivog čuti i naučiti.

Neki od njih su svojim radom već ostavili značajan trag na domaćem tržištu rada, drugi su na dobrom putu da to ostvare, a treći se pak, opremljeni dobrim idejama, upornošću i znanjem, tek spremaju zauzeti svoje mjesto ‘pod suncem’.

Gost prve epizode podcasta „Relax room“ je poduzetnik, investitor i osnivač portala MojPosao Nenad Bakić koji nam je ispričao kako je od asistenta na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu postao jedan od najuspješnijih domaćih poduzetnika, na koji način je s udrugom IRIM pokrenuo informatičku revoluciju, zašto se posljednjih pola godine bavi tzv. ‘pandemijskim realizmom’ i zbog čega prodaju portala MojPosao smatra najvećom pogreškom u karijeri.

Kako biste poslušali cijeli razgovor s Nenadom Bakićem, pridružite nam se u „Relax room-u“!

Za više informacija o gostu:

Facebook:

https://www.facebook.com/nenad.bakic

Twitter:

https://twitter.com/nbakic

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/nenad-bakic-cfa-2428912/

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup