Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Novi krug natječaja “Najbolja poduzetnička ideja”

Novi krug natječaja “Najbolja poduzetnička ideja”

Uz kreditiranje, informiranje i edukaciju poduzetnika, poticanje osnivanja poduzetničkih zona, poticanje razvoja “start-up” poduzeća i drugih mjera poticanja i razvoja malog i srednjeg poduzetništva, Osječko-baranjska županija ove godine po 11 put provodi jedinstven projekt poticanja poduzetništva pod nazivom “Najbolja poduzetnička ideja”.

U dosadašnjim natječajima ukupni fond nagrada je iznosio 1.141.000,00 kuna, od čega je Županije osigurala 219.000,00 kuna, a ukupno je pristiglo 501 prijava. Župan Ivan Anušić jučer je potpisao ugovore sa sponzorima novog natječaja. To su tvrtke Cesting d.o.o. i Vuka d.d. te HKG Županijska komora Osijek, a najveći dio ukupnog nagradnog fonda od 42.000,00 kuna osigurala je sama Županija- 20.000,00 kuna. – “Najbolja poduzetnička ideja” je projekt poticanja poduzetništva, kojim se pomaže “start-up” poduzetnicima, ali i osobama koje tek razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva na stvaranje novih proizvoda, odnosno usluga koji se mogu ponuditi tržištu. Njime se želi jačati pozitivno poduzetničko ozračje te motivirati i osposobiti poduzetnike za vlastiti poslovni poduhvat. Potpisani su ugovori s poslovnim partnerima koji su spremni i financijski pomoći ovu ideju, a 20. rujna bit će objavljen natječaj koji će trajati 45 dana.

Pozivam sve koji imaju neku poduzetničku ideju da podnesu prijavu na natječaj – rekao je župan Anušić prilikom potpisivanja ugovora sa sponzorima. Prva nagrada iznosi 10.000,00 kuna, druga 7.000,00 kuna, treća 5.000,00 kuna, a slijedi deset nagrada po 2.000,00 kuna.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup