Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Novi Ford Focus je hrvatski automobil godine 2019.

Novi Ford Focus je hrvatski automobil godine 2019.

Novi Ford Focus, najsuvremeniji i tehnički najkompetentniji Ford Focus ikad, pobijedio u izboru za hrvatski automobil godine i osvojio titulu HR Auto 2019. Članovi Žirija hrvatskih automobilskih novinara izabrali su pobjednika između šest finalista. Ford Focus je , zahvaljujući top glasovima Žirija, osvojio prvo mjesto i nagradu Zlatni volan uz uvjerljivih 112 bodova. Iza Ford Focusa, na drugom mjestu nalazi se Peugeot 508 sa 70 bodova dok je Mercedes A klasa sa 69 bodova na trećem mjestu.

Hrvatski automobilski novinari glasanjem su izabrali šest finalista ovogodišnjeg jubilarnog 25. izbora HR Auto, a Zbor žirija hrvatskih specijaliziranih novinara iz područja je automobilizma, prometa i sigurnosti. Svi članovi Žirija prethodno su testirali automobile, a selekcija prema najvažnijim kriterijima ne podrazumijeva samo novitet na tržištu, već uzima u obzir i vrijednost za novac uz također bitne elemente kao što su udobnost, dizajn, kvaliteta, tehnički napredak i ekološka prihvatljivost.

Pobjednik  i dobitnik Zlatnog volana, Ford Focus, je i na europskom nivou hvaljen za produženo jamstvo i dinamičnu vožnju jer je nakon 20 godina i dalje je na samom vrhu.

Žiri je dodijelio i desetak posebnih priznanja koja se odnose na razne kategorije, od ekologije do tehnoloških dostignuća.

Službeni početak prodaje hrvatskog automobila godine – novog Ford Focusa očekuje se početkom 2019. godine.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup