Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Nesvakidašnji poslovni potez – Radman’s Drink povukao s tržišta sva svoja energetska pića

Nesvakidašnji poslovni potez – Radman’s Drink povukao s tržišta sva svoja energetska pića

Tvrtka RADMAN’S DRINK, proizvođač low calorie napitaka,  ovih dana donijela je nesvakidašnju poslovnu odluku. Naime, uslijed sve više podataka o štetnosti energetskih pića po zdravlje ljudi, odlučili su potpuno povući iz prodaje, proizvodnje i s tržišta, sva svoja energetska pića.

Tvrtka Radman’s Drink, prateći trendove, u startu je ponudila zdravu varijantu svojim kupcima. Bave se proizvodnjom napitaka raznih okusa koji umjesto klasičnog šećera, poznatog uništavača zdravlja, u sebi imaju prirodne zaslađivače poput steviol glikozida. Sve arome su prirodne, a sokovi ne sadržavaju nikakve konzervanse. Osim spomenutih napitaka smanjenih kalorija, Radman’s Drink nude i prirodnu izvorsku vodu iz Alpi visokog ph faktora od 8,2 koja je puna dobrih minerala, kalcija, magnezija i kalija. Dodatna posebnost je ekološka osviještenost, obzirom da su sva pića pakirana u limenke (te pasterizirana), a ne u plastične boce.

„Zdravlje je iznad profita. Naši proizvodi su svi low calorie, pazimo na svaki detalj kako bismo u potpunosti ponudili proizvod koji je ukusan i – zdrav. Iako energetska pića bilježe veliki porast prodaje, mi smo ipak odlučili odreći se takvog profita. Ne želimo se uklopiti u nikakve tzv. „poslovne standarde“, ako su ti standardi suprotni onome u što vjerujemo. A vjerujemo da je zdravlje ljudi najvažnije“, zaključio je Radman.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup