Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Nagrada i priznanje za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća: društvu Klaster poljomehanizacije d.o.o.

Nagrada i priznanje za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća: društvu Klaster poljomehanizacije d.o.o.

Proces animiranja predlagača, predlaganje (potencijalnih) kandidata, obavještavanje i animiranje kandidata kao i provođenje propisanih procedura te u konačnici odlučivanje o laureatima, trajao je 6 mjeseci (od 01. 08. 2017. do 03. 02. 2018. godine).

U procesu predlaganja kandidata sudjelovalo je 169 predlagača iz 9 zemalja.

Predložen je 491 kandidat iz 10 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija);

Prijedlozi i obrazloženja za 92 nominirana kandidata prezentirani su na 180 stranica teksta uz prethodnu selekciju od Tajništva Komiteta.

Potom su neovisnom Međunarodnom trinaestočlanom povjerenstvu za dodjelu nagrada i priznanja (3 počasna člana ne glasuju) dostavljena imena 92 nominirana kandidata na daljnje razmatranje i odlučivanje. Kako bi se postalo laureatom, svaki kandidat trebao je dobiti 2/3 glasova članova povjerenstva – dakle, najmanje 7 glasova.

Komitet je od 92 nominirana, odabrao i nagradio 40 najboljih pravnih i fizičkih osoba, iz 7 zemalja, najzaslužnijih za razvoj poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Međunarodno povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja MEĐUNARODNOG EKONOMSKOG FORUMA PERSPEKTIVE donijelo je odluku o uručenju NAGRADA I PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI „STVARATELJI ZA STOLJEĆA: Društvu KLASTER POLJOMEHANIZACIJE d.o.o, Osijek, Hrvatska.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ održana je u Dubrovniku, od 2.-4.3.2018. godine u hotelu „SHERATON“ .

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup