Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

MojPosao podcast “Relax room” #18 – Nikola Kapraljević

MojPosao podcast “Relax room” #18 – Nikola Kapraljević

Znate li što povezuje sablju, šampanjac i ‘program tvog kompjutera’, bezvremenski hit otpjevan od grupe u čijem nazivu se kriju čak dva Denisa? Ne brinite, niti nama ništa nije bilo jasno. A onda smo upoznali Nikolu Kapraljevića, CEO-a tvrtke Infinum, a stvari su sjele na svoje mjesto i dobile smisao.

Prve poslovne korake napravio je tijekom srednjoškolskih dana, kada je zajedno s ocem osmislio softversko rješenje kojim je čitavom nizu liječničkih ordinacija diljem Slavonije olakšao svakodnevno poslovanje. Opremljen tim vrijednim obiteljsko-poslovnim iskustvom, koje opisuje kao ‘odličan partnerski odnos’, otisnuo se u Zagreb kako bi upisao Fakultet elektronike i računarstva te stekao nova znanja, vještine te poznanstva.

I ono najvažnije, shvatio što točno želi raditi u životu.

Suprotno očekivanjima, sve navedeno nije postigao za vrijeme nastave, u FER-ovim predavaonicama, već nekoliko koraka dalje. U KSET-u. Na ovom za njegovu karijeru sudbonosnom mjestu, na kojem će poput mnogih kolega provesti nezanemariv dio studentskog života, zbližio se s ljudima s kojima će ubrzo, prije završetka fakulteta, krenuti ispisivati početne stranice jedne od najuspješnijih poslovnih priča u Hrvatskoj.

One tvrtke Infinum.

On je Nikola Kapraljević, strastveni zaljubljenik u automobile i salsu te CEO Infinum-a, kompanije posvećene razvoju digitalnih proizvoda (i koječemu još), koja posljednjih godina niže uspjeh za uspjehom. Od osjetnog povećanja prihoda, širenja na nova tržišta te akviziranja tvrtki u kojima vide potencijal za nadogradnju i rast, preko pokretanja novih tvrtki i zapošljavanja velikog broja novih kolega pa sve do ostvarivanja suradnji s nekim od najpoznatijih svjetskih brendova.

I ne samo to, riječ je o kompaniji sretnih i zadovoljnih radnika, što potvrđuje i ovogodišnji izbor Najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. Uz infinum, mjesto na pobjedničkom postolju našle su i tvrtke Porsche Digital Croatia i The Productive Company, kojima je Infinum osnivač ili suosnivač.

Infinum će uskoro proslaviti 18 godina uspješnog postojanja, a kroz čitavo to vrijeme, od početnih, ‘dječjih’ koraka do današnje zrelosti i skorašnje punoljetnosti, s tvrtkom je rastao i Nikola Kapraljević.

Krenuo je kao android developer, s vremenom je promijenio niz uloga, a prošle godine obnaša dužnost CEO-a.

Kroz četrdesetak minuta razgovora, Nikola nam je otkrio kako je izgledala putanja njegove karijere, što je sve potrebno da bi se uspješno vodila jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, uspijeva li i na koji način uskladiti privatni život i poslovne obveze te zašto su Infinumovi teambuildinzi najbolji na svijetu.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se