Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

MojPosao podcast „Relax room“ #12 – Nikola Zec

MojPosao podcast „Relax room“ #12 – Nikola Zec

Pokretanjem World food box-a, brenda koji je klijentima nudio putovanje svijetom kroz okuse (!), sa svega 17 godina ušao je u svijet poduzetništva. Danas je vlasnik agencije za marketing i video produkciju, uspješan freelancer i pilot u nastajanju. Upoznajte Nikolu Zeca!

Propuštene prilike ‘žuljaju’ nas više od načinjenih pogrešaka. Putovanja na koja nismo otišli jer ‘ima vremena’, neostvarene ljubavne priče zbog straha od odbijanja, propuštene pustolovine radi igranja na sigurno…

Kako ista sudbina ne bi snašla naše karijere, moramo svaku, pa i najmanju, priliku dočekati spremni! Ili, još bolje, sami kreirati preduvjete potrebne za nastanak (i realizaciju) tih istih, manjih ili većih, prilika.

Odnosno, budite poput Nikole Zeca, vlasnika agencije NZ Business i gosta nove epizode MojPosao podcasta.

Nikola je poduzetničkim vodama zaplovio prije nego što je prešao prag punoljetnosti, začetnik je prvog portala s isključivo pozitivnim vijestima u Hrvatskoj, ima vlastitu agenciju za video produkciju, marketing i poslovno savjetovanje, surađuje s klijentima iz čitavog svijeta, freelancer je, a uza sve to se još i školuje, odnosno studira…

U tridesetak minuta razgovora od Nikole smo doznali kako je krenula njegova poslovna priča, postoje li i dalje predrasude spram mladih poduzetnika koji žele dijeliti svoje znanje, ima li na domaćoj medijskoj sceni mjesta za portale koji će se baviti isključivo pozitivnm i feelgood pričama te zašto ljudi ne bi trebali ulaziti u poduzetništvo ‘iz očaja’.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup