Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Ministri Capelli, Štromar i Horvat sutra otvaraju sajam REXPO 2018

Ministri Capelli, Štromar i Horvat sutra otvaraju sajam REXPO 2018

Sedmi sajam investicijskih projekata REXPO okupit će brojne inozemne i domaće investitore te gospodarstvenike željne poslovnih prilika i suradnji.

REXPO će posjetiti investitori iz Kine, Indije, Velike Britanije i Norveške, kako bi se informirali te ostvarili kontakte povodom svojih ulagačkih planova u Hrvatskoj. Indijski investitor Jai Thakur kod Petrinje je pokrenuo organski uzgoj jabuka, planira uzgoj bundeva i češnjaka, a u Hrvatskoj je osnovao i kompaniju koja se bavi poslom opskrbe građevinskim materijalom.

Iz Norveške dolazi Bogdan Petrescu, operativni direktor  Prime Property Kroatia grupe, norveškog investicijskog fonda koji razvija luksuzno mixed-use naselje na otoku Hvaru. Resort će dovesti nekoliko međunarodnih brendova u Hrvatsku, ali i važne promjene za zemlju. Paul MacSherry iz tvrtke Qbic Hotels stručnjak je za resorte i hotelski turizam te je, nakon razvoja ovakvih turističkih destinacija na karipskoj i afričkoj obali, u potrazi za zanimljivim lokacijama na našoj obali.

O najvažnijem infrastrukturnom projektu u Hrvatskoj na panelu „Što je kineskim investitorima najvažnije – lokacija, rast ili profit?“ govorit će čelni čovjek Hrvatskih cesta Josip Škorić te predsjednik CSEBA-e Mario Rendulić, najzaslužniji za stvaranje kvalitetnih poslovnih odnosa na relaciji Kina-Hrvatska.

Sajam će 27. studenog u 17 sati, u zagrebačkoj City Plazi, otvoriti ministar turizma Gari Cappeli, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta, Darko Horvat, te potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva  i prostornoga uređenja Predrag Štromar. Nakon njihovih kratkih govora bit će dodijeljena nagrada „REXPO 2018 Best New Investment Award“ za koju se natječu Most Čiovo, Zeleni dvori i Žičara Učka.

Drugi dan održavanja sajma posvećen je investicijama u turizmu. REXPO HTL Day organizira se u suradnji s PKF hotelexperts iz Beča, a fokus će biti na stvaranju još uspješnijih turističkih destinacija. Drugi dan sajma će biti dodijeljena nagrada „REXPO Best New Hotel Award“  za koju se natječu Iberostar Grand Perast iz Crne Gore, Mama Shelter iz Beograda i Canopy by Hilton iz Zagreba. Proglašenjem pobjednika i zabavom u HTL loungeu bit će i službeno zatvoren REXPO 2018.

Program sajma REXPO 2018 možete pogledati ovdje: program

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup