Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

MEETING G2.3 – Hrvatska, puna poslovnih potencijala

MEETING G2.3 – Hrvatska, puna poslovnih potencijala

Nakon uspješno održanih dviju konferencija, organizatori su pri kraju priprema za nadolazeći Meeting G2.3, na kojem će se okupiti još više Hrvata iz različitih zemalja s ciljem da se razgovara, posluje i predlaže kako život u Hrvatskoj učiniti što kvalitetnijim, ali i kako jačati međusobno povjerenje te raditi na umrežavanju Hrvata u cijelom svijetu.

Početkom studenoga očekuje nas treće izdanje konferencije MEETING G2 usmjerene na poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske, koja će se pod nazivom MEETING G2.3 – HRVATSKA, PUNA POSLOVNIH POTENCIJALA održati od 6. do 8. studenoga ove godine u Zagrebu, u Kongresnom centru FORUM Zagreb.

Riječ je o nastavku poslovnih konferencija MEETING G2.1 i MEETING G2.2, održanih pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar – Kitarović, koja će i ovaj puta prisustvovati na svečanom otvorenju konferencije i pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva poduzetništva i obrta te Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Grada Zagreba, uz podršku Agencije za investicije i konkurentnost, Agencije HAMAG-BICRO, HBOR-a i Turističke zajednice grada Zagreba.

Organizatori s ponosom ističu da su prve dvije konferencije privukle više od 100 uspješnih poslovnih ljudi iz 23 zemlje svijeta s gotovo svih kontinenata – iz Argentine, Australije, Austrije, Bolivije, Bosne i Hercegovine, Čilea, Ekvadora, Finske, Francuske, Hrvatske, Južne Afrike, Kanade, Kolumbije, Mađarske, Makedonije, Njemačke, Paragvaja, Perua, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije, Švicarske, Velike Britanije i Venezuele.

Na MEETINGU G2.3 će biti razgovara o tome kako povećati i poboljšati investicijsku klimu u RH. Vrhunski paneli ne mogu ispuniti sav svoj potencijal bez kvalitetnih moderatora i sugovornika, a najavljeno je 5 izuzetno zanimljivih panel diskusija:

  • ‘Kako privući investitore iz hrvatske dijaspore i zastupati njihove interese’
  • ‘Kako promovirati hrvatske proizvode iz cijelog svijeta u cijelom svijetu’
  • ‘Lopta i kravata – savršena poslovna kombinacija’ – ili kako vrhunski sportaši planetarne slave mogu pomoći razvoju hrvatskoga gospodarstva
  • ‘Zeleno kao novo zlato’ – ili kako se Hrvatska može ponositi i čistom nezagađenom zemljom, ekološkom proizvodnjom i zdravim proizvodima
  • ‘Krv, suze i znoj – u industriji je spas’ – ili koje je trenutno stanje domaće industrije, što se proizvodi, na čemu se temelji hrvatska industrija i koji su novi poslovni modeli…

-Vjerujemo da će i ovogodišnji, Meeting G2.3, privući brojna poslovna imena, tvrtke i institucije, kako bismo detektirali probleme i pronašli rješenja za suradnju s dijasporom te zajedničkim naporima u Hrvatsku doveli toliko željene i potrebne investicije, ističu iz organizacijskog odbora Meetinga.

Iznimno kvalitetnu i stručnu ekipu panelista ovogodišnjeg Meetinga čine i Nicolas Baron Adamović (Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora), Ruža Študer (zastupnik Švicarske za savjet Vlade RH za Hrvate izvan RH) i Ivan Ivin (Numerica Partners, Čile/Slovenija) na panel diskusiji “Kako privući investitore iz hrvatske dijaspore i zastupati njihove interese”, te Zlatan Fröhlich (HGK, Komora Zagreb), Antonio Vukorepa (Cronique, Ujedinjeni Arapski Emirati/Dubai), Žarko Tomasić (Hrvatski svjetski kongres – Europa, Radni odbor za gospodarstvo) i Andrija Čolak (Surf’n’Fries, Kisha) na panel diskusiji “Kako promovirati hrvatske proizvode iz cijelog svijeta u cijelom svijetu”!

Svoje znanje i iskustvo na konferenciji podijelit će i Bernarda Cecelja (Bernarda kreveti i madraci), kao i Zed Šešelja, australski senator hrvatskoga porijekla, koji će sudjelovati u panel diskusiji „Krv, suze i znoj – u industriji je spas“, Anto Sluganović (Udruga hrvatskih poduzetnika u Austriji) na panel diskusiji „Kako privući investitore iz hrvatske dijaspore i zastupati njihove interese“; te Tomo Cvjetković (Plodine) na panel diskusiji „Kako promovirati hrvatske proizvode iz cijelog svijeta u cijelom svijetu”.

Prvi dan konferencije svaki registrirani sudionik imat će priliku – tijekom „Who’s who in G2“ – predstaviti sebe i svoju tvrtku ostalim sudionicima. Zato pripremite svoje vizitke i svoj govor, iskoristite svaku sekundu! Nakon toga imat ćete i mnoge druge prilike za umrežavanje i razmjenu iskustava.

Na panel diskusiji “Zeleno kao novo zlato” pridružit će se Jadranka Boban Pejić (direktorica Bio&Bio / Biovega), Matko Šeremet (vlasnik kompanije AroniaLive), Mate Knezović (Agrivi, direktor financija) i Dijana Katica (predsjednica uprave Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj), koji će podijeliti svoja bogata iskustva uz moderiranje Gordane Gelenčer (urednice i voditeljice Informera).

Na panel diskusiji “Lopta i kravata – savršena poslovna kombinacija” pridružuje se još jedan zanimljiv sudionik – Ante Bogdanić (osnivač projekta “Follow me to Croatia”). Ostali su sudionici toga panela moderator Božo Skoko (osnivač Millenium promocije, i profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu), te panelisti: Gordan Kožulj (plivač – najbolji hrvatski sportaš 2002,, sada zaposlen u Deloitteu), Josip Čop (glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora) i Zoran Primorac (najbolji igrač stolnog tenisa u hrvatskoj povijesti).

Još ćete jednom imati priliku razgovarati s ljudima iz mnogobrojnih područja poslovanja, kao što su zdravstveni turizam, financije, konzalting, industrija, sport, poljoprivreda, ali i s predstavnicima hrvatskih državnih institucija, te brojnim hrvatskim poduzetnicima!

Više o konferenciji, kao i cjelokupni Program saznajte ovdje: http://www.meeting-g2.com/meeting-g2-3/.

Ukoliko želite istražiti pregršt hrvatskih poslovnih potencijala, konferencija MEETING G2.3. pravo je mjesto na kojem ćete se susresti s različitim poslovnim prilikama, te u isto vrijeme dobiti odgovore na pitanja koja vas muče. Prijaviti se možete na http://www.meeting-g2.com/register-now/.

Ako ste već bili sudionik prijašnjih konferencija i želite biti dio G2 mreže potpuno besplatno, ispunite kratku prijavnicu putem linka https://forumzagreb.typeform.com/to/IVmqEl.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup