Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Međunarodno priznanje za najbolje hrvatske klinike

Međunarodno priznanje za najbolje hrvatske klinike

Hrvatske klinike našle su se na listi najboljih na svijetu u 2017. godini! U sklopu IMTJ summita u Opatiji, vodećeg događaja u industriji turizma i zdravstva, laskavu titulu najboljih u svojim kategorijama odnijele su Poliklinika Bagatin, Specijalna bolnica Sveta Katarina te Poliklinika Rident.

Vodeći događaj u industriji turizma i zdravstva, IMTJ Medical Travel Summit 2017., ove se godine održao u Opatiji. Od velikog je značaja za hrvatsko gospodarstvo jer je prisustvovalo gotovo 350 predstavnika najvećih svjetskih institucija iz industrija zdravlja i turizma, a iz više od 45 zemalja svijeta. O veličini i važnosti summita govori i činjenica da se do sada održavao u Dubaiju, Londonu i Madridu, što našu Hrvatsku i bajnu Opatiju svrstava u društvo vodećih destinacija svijeta.

Organizacija IMTJ slavi izvrsnost te postignuća pružatelja usluga diljem svijeta zbog čega se svake godine dodjeljuju nagrade najboljima kroz 19 kategorija. S misijom pozicioniranja Hrvatske i Zagreba kao top destinacija na svjetskoj karti medicinskog turizma, a potom i same Poliklinike Bagatin kao privatne poliklinike broj 1 u regiji, tim Poliklinike Bagatin poduzeo je ključne korake u stvaranju branda u zdravstvenom turizmu.

Na inicijativu ravnatelja, g. Ognjena Bagatina, prvi korak u postizanju globalne prepoznatljivosti Poliklinike podrazumijevao je isticanje Hrvatske kao destinacije naklonjene zdravlju. Aktivnosti kao što su intenzivne suradnje s lokalnim i državnim institucijama poput Hrvatske gospodarske komore, različitih ministarstva – Turizma, Zdravstva, Vanjskih i europskih poslova, Ureda predsjednice, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba pokazale su se ključnima i izuzetno važnima.

Kako bi se pokazala snaga hrvatskih zdravstvenih ustanova, ključne i vodeće institucije udružile su svoje snage i zajedno, nakon brendiranja destinacije, pristupile inozemnom tržištu. Poliklinika Bagatin je, sa svojim partnerima poput Klinike Svjetlost, Specijalne bolnice Naftalan, Specijalne bolnice Sv. Katarina, Specijalne bolnice Arithera, Specijalne bolnice Akromion te Specijalne bolnice Magdalena, ugostila mnoge inozemne facilitatore i organizirala brojna studijska putovanja po Hrvatskoj za strane partnere.

Inicijativa je prepoznata od strane IMTJ organizacije nakon čega su uslijedile nominacije, a dokaz kvalitete hrvatske usluge, važnosti destinacije i zajedničkog rada, osvojene su nagrade.

Poliklinika Bagatin osvojila je priznanje za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Nominacija u kategoriji marketinga, za najbolju međunarodnu marketinšku inicijativu po pitanju brendiranja Poliklinike, jednako je vrijedna. Destination Guide, vodič na engleskom jeziku kroz sve potrebne informacije o vlastitim uslugama i Zagrebu kao top turističkoj destinaciji, sudjelovanja na međunarodnim konferencijama, formiranje odjela za medicinski turizam… doveli su ih do samoga finala, među 3 najbolje klinike na svijetu.

Specijalna bolnica Sv. Katarina, specijalizirana za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, proglašena je najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom. Poliklinika Rident osvojila je priznanje za najbolju međunarodnu dentalnu kliniku 2017. godine, a Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost, u kategoriji najbolje međunarodne očne klinike, osvojila je visoko 2. mjesto.

Ravnatelj Poliklinike Bagatin, gospodin Ognjen Bagatin, dao je svoj komentar na ovaj veliki uspjeh najboljih hrvatskih klinika: ’Kvaliteta usluge, kako estetske kirurgije u Poliklinici Bagatin, tako i svih ostalih usluga naših partnera, renomiranih hrvatskih klinika, na najvišem je nivou. Ovim smo nagradama svi za naš predani rad dobili potvrdu struke i ‘zeleno svjetlo’ za dalje. Doista je neizmjerna čast i neopisiv ponos naći se u ovakvom odabranom društvu. Uspjeli smo napraviti stvarno veliku stvar i našu malu Hrvatsku, naravno uz bezuvjetnu podršku državnih institucija, profilirati kao zemlju naklonjenu zdravlju i napraviti od nje top turističku (i zdravstvenu) destinaciju. Čestitam svima nama!’

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup