Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

Nova, atraktivnija lokacija, sjajna prilika za poslovno umrežavanje, još veći broj izlagača, događanja, atrakcija i nagradnih igara. Najveći do sada, šesti Međunarodni sajam turizma Place2go održava se od 17. do 19. ožujka u Areni Zagreb.

‘Teško je dočarati sve emocije koje nas prate ovih posljednjih dana: od ponosa što smo konačno nakon pet godina sajma preselili u Arenu Zagreb, do straha od tako velikog koraka. No, sigurni smo da imamo odličan tim koji radi na projektu, divne izlagače iz cijeloga svijeta i čvrstu želju da dovedemo što više posjetitelja koji će zajedeno s nama uživati u raznolikom programu. Naša misija je popularizirati putovanja, bez obzira gdje se putuje: je li to vikend i upoznavanje hrvatskih ljepota ili odlazak u najskrivenije kutke svijeta. Svako putovanje je na svoj način lijepo’, izjavila je Damjana Domanovac, direktorica sajma Place2go.

Ove godine prvi će se put predstaviti neke nove zemlje poput Makedonije, Rusije, Italije, uz već svima znane destinacije koje su redovito na Place2go sajmu poput Indonezije, Tajlanda, Kanade, Turske, Indije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Belgije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske te mnogobrojni hrvatski izlagači, a vraćaju se i Tunis i Malezija.

Petak donosi posebno osmišljen B2B dan powered by Hrvatski Telekom po uzoru na svjetske turističke sajmove. Ove godine novost je aplikacija preko koje će svi izlagači i poslovni posjetitelji moći dogovarati sastanke.

Subota i nedjelja, dani namijenjeni građanima, upotpunjeni su predavanjima poznatih blogera i putopisaca, Elle Dvornik, Andree Andrassy, Hrvoja Šalkovića, Gorana Jovića i Ivana Bengerija te brojnih drugih. Neke od travel blogera na Place2go scenu dovodi Mastercard prepoznavši ih kao putopisce koji se, na temelju svog iskustva i znanja, pretvaraju u najutjecajnije aktere u segmentu putovanja. Naime, putnici današnjice razlikuju se od tipičnog putnika kakvog smo poznavali dosad. Preporuke destinacija traže online, smještaj su platili unaprijed karticom iz topline svog doma, a na internetu su saznali što treba vidjeti i prije dolaska na destinaciju.

Kompletan program ovogodišnjeg Place2GO sajma možete pogledati putem linka Place2go_Agenda.

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, osvrnula se na ulogu Zagreba kao grada domaćina sajma: ‘Turistička zajednica grada Zagreba podržava od samih početaka Međunarodni sajma turizma Place2go, koji je, nedvojbeno, jedna od najboljih platformi za razmjenu iskustava i ideja te još jedna potvrda Zagreba kao istinskoga turističkog središta.’

Medijima se obratio i Sandri Ghifari iz Veleposlanstva Republike Indonezije u  RH čijih je predstavnika iz godine u godinu sve više: ‘Na hrvatskom turističkom tržištu postoji potreba za inovativnim turističkim programima koji omogućuju doživljaj egzotičnih atrakcija i neistraženih krajolika. Indonezija u ovom segmentu nudi nebrojene mogućnosti kreativnih itinerara koji bi mogli biti od značajnog interesa za hrvatske putnike. Također naši turistički partneri iz Indonezije s veseljem očekuju sastanke s hrvatskim turoperatorima i putničkim agencijama kako bi zajedničkom suradnjom potakli tržišta na znatni rast turističkih posjeta u obje zemlje.’

 

Posjetitelje očekuje i veliki broj nagradnih igara i bogate nagrade poput aviokarata i sjajnih putovanja. Ulaz na sajam je besplatan.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup