Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO od 16. do 18. ožujka

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO od 16. do 18. ožujka

Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima – ne propustite najveći do sada, sedmi  Međunarodni sajam turizma PLACE2GO, koji će se održati od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb.

Sedmi po redu međunarodni sajam turizma ponovno u Arenu Zagreb dovodi sve najbolje i najzabavnije iz svijeta turizma. Tijekom tri dana moći ćete se upoznati s izlagačima iz više od 20 zemalja, upoznati nove kulture i naći nove omiljene destinacije za putovanja. Posjetitelje očekuje bogat program: poznati putopisci i blogeri, predstavljanje putopisne literature i knjiga, atraktivne nagradne igre i natječaji, uz brojna druga iznenađenja.

Prvi dan sajma do 16 sati isključivo je B2B karaktera. To je sjajna prilika za poslovno umrežavanje i sastanke s potencijalnim partnerima. Osim biznis dijela, tog dana očekuju vas zanimljive panelice, predavanja i workshopovi vezani uz trendove u turizmu i putovanja.

Petak od 16 sati, subota i nedjelja otvoreni su za javnost, a ulaz je i ove godine besplatan. Pronađite inspiraciju za novo putovanje, upoznajte nove zemlje i otkrijte i vi zašto je PLACE2GO proteklih šest godina privukao oko tisuću izlagača iz više od 30 zemalja i više od 80 tisuća posjetitelja. Samo prošle godine posjetilo ga je više od 15 tisuća ljudi.

Rekordan broj destinacija od kojih po prvi puta nastupaju Sejšeli, Obala Bjelokosti, Nigerija, Zanzibar i Nepal, razlog su više da posjetite jedan od najatraktivnijih sajmova u regiji.

Već petu godinu generalni sponzor sajma je Turkish Airlines, pokrovitelji su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i Ministarstvo turizma, a ni ovaj put nije izostala podrška Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

Za više informacija i program posjetite web stranicu događanja.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup