Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO ponovo dovodi ulagače u Hrvatsku

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO ponovo dovodi ulagače u Hrvatsku

REXPO je sajam investicijskih projekata koji sedmu godinu zaredom donosi najaktualnije teme s područja investicija, infrastrukture i HTL-a te je najveći sajam ovoga tipa u regiji.

Kroz prezentacije projekata, stručne rasprave, panel diskusije, poslovne sastanke, korporativne domjenke i neformalna druženja, gosti sajma imaju priliku saznati novitete s područja regionalnih investicija.

Ovogodišnji sajam održat će se 27. i 28. studenog u City Plazi u Zagrebu, a među više od 1500 posjetitelja naći će se domaći i strani ulagači koji će razgovarati o najznačajnijim projektima u regiji.  Bit će govora o stranim investicijama, gospodarskoj diplomaciji, energetici, obnovi zapostavljenih megaobjekata u zemlji te razvoju turističkih destinacija.

I ove godine će se održati nagrada „Best New Hotel Award“ gdje će se tri hotela boriti za ovu prestižnu titulu. Također će se održati nagrada „Best New Investment Award“, koju je prošle godine odnio Infobipov Pangea Kampus. Jedan od prvih panela će se održati pod pokroviteljstvom Colliers Internationala, a jedan pod pokroviteljstvom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na kojem će nastupiti i direktor Dubravko Ponoš.

Sve informacije o ovogodišnjem REXPO-u pogledajte na web stranici http://rexpo.hr/.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup