Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Lipapromet u suradnji sa Schneider Electric predstavljaju napredna dizajnerska i energetski učinkovita rješenja za vaš dom
,

Lipapromet u suradnji sa Schneider Electric predstavljaju napredna dizajnerska i energetski učinkovita rješenja za vaš dom

U Lipaprometu energetska učinkovitost i zaštita okoliša dio su društveno odgovornog poslovanja te stoga kao tvrtka kontinuirano inzistiraju na visokim standardima kvalitete proizvoda i odabiru učinkovite opreme prihvatljive za okoliš. Pravog partnera pri ostvarivanju toga cilja pronašli su u Schneider Electricu. Schneider Electric globalni je predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizacijom kućanstava, zgrada, podatkovnih centara, infrastrukture i industrije.

Ukoliko želite napraviti mala, ali značajna poboljšanja u funkcioniranju vašeg doma, na brz, jednostavan i povoljan način, rješenje je Unica Wireless. Unica Wireless je program sklopki koje koriste radio tehnologiju (RF) za razmjenu informacija te omogućuju potpuni komfor i ugođaj u vašem domu ili poslovnom prostoru. Dovoljno je postaviti sklopku na novu poziciju, uz istovremenu zamjenu stare sklopke Unica Wireless sklopkom.

Ukoliko na primjer gledate televiziju i ne želite ustajati iz kreveta da biste ugasili ili prigušili svjetlo, ovaj proizvod može biti rješenje. Tehnologija radio frekvencije koja se koristi u Unica Wireless uređajima pojednostavljuje svakodnevno upravljanje osvjetljenjem, roletama, kao i mnogim drugim uređajima. Proizvodi su prilagođeni radu u manjim stambenim cjelinama i poslovnim prostorima, a najveća prednost je da nećete prolaziti muke oštećivanja postojećih zidova.

Dekorativni okviri različitih paleta boja i materijala

Iako smo sa sklopkama i utičnicama u “interakciji” desetak puta dnevno, rijetko ih primjećujemo kao sastavne cjeline našeg doma. Kako bi ukrasni elementi najbolje istaknuli naš stil i osobnost uređenja interijera, potrebno je obratiti pažnju na materijal izrade i boju. U Lipaprometu zahvaljujući rješenjima tvrtke Schneider Electric možete pronaći dekorativne okvire vrhunskog dizajna, komunikacijske utičnice ili regulatore rasvjete pa uistinu možete pustiti mašti na volju i oplemeniti svoj prostor bojama i oblicima.

Proizvodi programa UNICA Class i UNICA Top su okviri napravljeni od materijala kao što su koža, kamen, staklo, metal ili drvo. Uz klasične, okviri dolaze u paleti od dvadesetak različitih boja koje se s lakoćom uklapaju u svaki interijer. Pored ovih, ističe se i UNICA Quadro serija koja nudi vrlo žive i vesele boje, idealne za dječje sobe i takav tip interijera. Iznimno je bitno naglasiti kako su sve serije dekorativnih okvira otporne na UV zračenja. Prije kupnje novih sklopki ili utičnica, prođite pogledom po svojem domu i razmislite koji stilovi, boje i oblici će najbolje odgovarati vašem dekoru, stilu i osobnosti. Elegantne i sofisticirano oblikovane sklopke i utičnice sastavni su dio interijera svakog doma i ako to imate na umu, sigurno će i one na pravi način osvijetliti vaš dom.

O Lipaprometu

Lipapromet se od male obiteljske tvrtke prometnuo u jednog od vodećih veletrgovaca elektromaterijalom  poznatog po ponudi proizvoda visoke kvalitete, ali i jedinstvenom pristupu željama i potrebama partnera. Danas se Lipapromet možemo pohvali izuzetno stručnim prodajnim timom, respektabilnim lagerom i fleksibilnom logistikom. Uspjehu prodajnog tima Lipaprometa pridonosi i potpora inženjera projektnog ureda koji uz savjetodavne usluge nudi usluge projektiranja svjetlotehničkih rješenja te sustava za upravljanje u zgradarstvu.

Vizija Lipaprometa je zadržati status vodećeg veletrgovca elektromaterijalom i rasvjetom u Hrvatskoj koji će partnerima biti prvi izbor zahvaljujući cjelovitim inovativnim rješenjima, kvaliteti proizvoda i tehničkoj podršci. Također, ambicija Lipaprometa je biti predvodnik u znanjima i inovacijama koji će graditi tvrtku za buduće generacije naših zaposlenika.

S povjerenjem se obratite tvrtki Lipapromet za sve potrebne informacije:

Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a, 10000 Zagreb
t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

O Schneider Electric

Schneider Electric predvodi digitalnu transformaciju upravljanja energijom i automatizacijom kućanstava, zgrada, podatkovnih centara, infrastrukture i industrije.

U više od 100 država diljem svijeta, Schneider Electric lider je na području upravljanja energijom u mrežama srednjeg napona, niskog napona i neprekidnog napajanja, te na području sustava automatizacije. Schneider Electric rješenja omogućuju učinkovitost, integrirajući energetiku, automatizaciju i softver.

Unutar globalne Ecosystem zajednice, Shcneider Electric surađuje s velikim brojem partnera, integratora i razvojnih tvrtki, te kroz svoju Otvorenu Platformu omogućuje upravljanje u stvarnom vremenu i učinkovitost u operativnom vođenju. Posvećenost zaposlenika i partnera inovacijama, raznolikosti i održivosti, uz slogan Life is On, odražava težnju tvrtke da je energija dostupna svugdje, svima, u svakom trenutku.

www.schneider-electric.hr

Promo

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup