Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

KulenDayz – najveća IT konferencija slavi 10 godina!

KulenDayz – najveća IT konferencija slavi 10 godina!

Regionalna informatička konferencija KulenDayz već deseti put donosi zanimljiv program sa više od 60 besplatnih predavanja od 31.08. do 02.09.2018. na osječkom Pampasu. Konferenciju će otvoriti Bernardin Katić, direktor konferencije, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak i osječka dogradonačelnica Žana Gamoš.

KulenDayzi će i ovaj puta okupiti preko 700 sudionika koji će ponovo imati priliku vidjeti što je novo u svijetu IT-a, saznati probleme i rješenja s kojima se susreću naši predavači te upoznati strukovne kolege i razmijeniti iskustva. Organizatori su Microsoft Community, Project Management Institute Hrvatska, Osijek Software City i Poduzetnički Inkubator BIOS.

Teme konferencije obuhvatit će napredni razvoj aplikacija, cloud tehnologije, baze podataka, dizajn, ITPro i project management. Predavanja i raspored dostupni su i na web stranici konferencije, kao i cijene za pred konferencijske treninge i nedjeljni team building. Registracija je obvezna za sve jer su mjesta ograničena.

KulenDayz se u mnogim stvarima razlikuje od uobičajenih konferencija zbog svog stila. Program se odvija i izvan klasičnih konferencijskih dvorana, sudionici mogu sami oblikovati sadržaje po „OpenSession“ formatu , a mnoga predavanja su po metodi Chalk&Talk – bez projektora i Interneta. Ova metoda je rijetka i neuobičajena za informatičke stručnjake, ali su je sudionici KulenDayz-a jako dobro prihvatili jer omogućuje više interakcije, utjecaja na tijek predavanja, te izravnu komunikaciju.

KulenDayzKidz: IT Konferencija za djecu!
Posebno oblikovan program namijenjen djeci školskog uzrasta – KulenDayz Kidz održava se u BIOS-u, 01. rujna, od 09:00 do 15:00h. U suradnji sa kolegama iz Školske Knjige planirane su dvije paralelne radionice sa kompletnim digitalno obrazovnim sadržajem: računalno razmišljanje i programiranje uz igre bez i s računalom, e-društvo, digitalna pismenost i komunikacija, informacije i digitalna tehnologija. Na zanimljiv način djeca će moći isprobati nove alate za učenje, družiti se s vršnjacima i dobiti interes za IT. Program za djecu je besplatan, no potrebno je rezervirati mjesto na stranicama konferencije.

Zahvaljujući uspjehom prošlih izdanja interes za KulenDayz stalno raste. Pridružite se i vi ovom fenomenu koji ispunjava potencijal Osijeka kao grada sa izuzetno uspješnom IT scenom.

Program:

31.08.
Pred konferencijski treninzi sa temama:
U Web API gnijezdu – rađanje nepobjedivih servisa,
Water – Agile – Fall hibrid – novi pristup u upravljanju projektima,
Azure dvoboj: Portal protiv koda,
Establishing a Modern Workplace with Microsoft 365 and Microsoft Business Apps, Using, and misusing Serverless on Azure,
Server day/Windows Server 2016/2019,
Od backenda do frontenda uz AWS i Vue.js,
Designing digital products.

01.09.
08:00 Registracija
09:00 Otvaranje
09:15 – 10:30 Panel: IT Future Trends – Kako se pripremiti za budućnost
10:30 – 18:00 program u 8 sljedova po 7 predavanja
18:00 – 23:00 InDaSofa Lounge & Party, u organizaciji Adverte, druženje i networking

01.09. BIOS
08:30- 15:00 KulenDayz Kidz

02.09.
09:00-16:00 Team Building event

Više o KulenDayzima na:
mail: team@kulendayz.com
web: www.kulendayz.com

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup