Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

KulenDayz konferencija ponovo okuplja vodeće IT stručnjake regije i svijeta

KulenDayz konferencija ponovo okuplja vodeće IT stručnjake regije i svijeta

Kroz nekoliko dana, od 1. rujna, očekuju nas novi, deveti po redu KulenDayz-i na Pampasu u Osijeku. Ova poznata i iznimno kvalitetna IT konferencija traje 3 dana i već devetu godinu okuplja zaljubljenike u tehnologiju iz regije i svijeta.

U sigurnim rukama Microsoft Communitya, BIOS Poduzetničkog Inkubatora, Osijek Software Citya i Microsoft Innovation Centra Osijek, Kulendayz-i su vrlo brzo svojom kvalitetom dosegnuli uspjehe velikih konferencija.

Teme koje će biti pokrivene na ovogodišnjem KulenDayzu su napredno programiranje, baze podataka, IT Pro, web tehnologije, dizajn, razvoj igara, projektni management i otvoreni dio čija se predavanja oblikuju na temelju vrućih IT tema. Uz glavni program također se odvija i KulenDayz Kidz – radionica namijenjena djeci kako bi osnažili svoje vještine s računalima, komunikacijom i radom u timu.

Program započinje u petak, 1. 9. od 09:00h cjelodnevnim treninzima na specifičnu temu gdje sudionici imaju priliku usvojiti korisne vještine. Ovogodišnje teme su:

  • Škola kuhanja – Angular i React na ASP.NET Core podlozi
  • Cjelodnevno druženje sa Office 365
  • Microsoft Azure iz IT Pro perspektive
  • Boost your career with powerful, strong, and convincing communication
  • Game Development With Unity Engine – Assumptions and Fact
  • SQL 2016

Subota 2. 9. je centralni događaj sa svečanim otvaranjem u 08:30h i predavanjima raspoređenima u 6 dvorana gdje svatko može pronaći temu za sebe. Ova predavanja besplatna su za sve registrirane. Dan će završiti druženjem i zabavom.

Nedjelja je tradicionalno predviđena za druženje s predavačima na team building avanturi i opuštanje u prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje.

KulenDayz se zbog svog jedinstvenog stila istaknuo od ostalih konferencija jer je glavni naglasak na suradnji i povezivanju informatičara. Potaknute su rasprave na temu i pitanja, a veliki broj predavanja odvija se po metodi kreda i ploča gdje predavač bez projektora i prezentacija prenosi iskustva. Uz sve to promovira se slavonsko-baranjski kraj i njegove prirodne ljepote.

Ovakav događaj jedinstven je za regiju, a reputacija je postignuta kvalitetnim sadržajima, dobrim predavačima i opuštenom atmosferom. S prošlogodišnjih 600 sudionika i stalnim rastom posjetitelja očekivan je veliki odaziv i ove godine.

Više o KulenDayz konferenciji, sadržaju, predavanjima i predavačima na službenim stranicama: www.kulendayz.com ili na stranicama socijalnih mreža.

Za dodatne informacije obratite se na info@kulendayz.com.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup