Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Konferencija o poduzetništvu u Osijeku

Konferencija o poduzetništvu u Osijeku

Poduzetnički inkubator BIOS i Centar za poduzetništvo Osijek organizatori su XI. Konferencije o poduzetništvu “Utjecaj lokalnog poduzetničkog ekosustava na razvoj poduzetništva”, koja će se održati 24. studenoga u Osijeku, u coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS u Osijeku.

Predavači na konferenciji bit će predstavnici poduzetničkih ekosustava koji svojim inovativnim procesima, proizvodima i uslugama konkuriraju na regionalnom i globalnom tržištu. Nakon predavanja planirana je panel diskusija na kojoj će predavači iskazati svoja promišljanja o stvaranju lokalnih poduzetničkih ekosustava i o utjecaju tih ekosustava na razvoj poduzetništva. Svi sudionici konferencije moći će sa svojim pitanjima i komentarima sudjelovati u panel diskusiji.

Po završetku konferencije biti će organizirana večera za sve sudionike konferencije, a sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Prijaviti se možete putem obrasca, a rok za prijavu je 21.11.2017. godine.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup